![]() |
Odp: Simki by Bjork
Cytat:
I podkreślam raz jeszcze - nie chodziło o wygraną, rangi było tylko wabikiem ;) Chodziło o wspólną zabawę i rozładowanie napięcia. Dlatego kierowałam się wyborem tematyki nie związnej z forum. Oprócz Liv. Musiałam jej dać - za kaganek miłości :D Kolory można zmieniać. Tylko... mam życie prywatne itp. itd. więc... ;) A serio - jestem trochę zmęczona, więc nie wiem, czy dziś dam radę. |
Cytat:
Gratuluję wszystkim zwycięzcom, bo poziom prac był bardzo wyrównany. Każda praca mnie zauroczyła i miała coś w sobie. Sam pomysł z konkursem świetny, może zostanie zorganizowana kolejna :rolleyes: |
o kurdyłkę, dzięki Bjork za fajną zabawę. Więcej takich ewekcików, nawet fajna zabawa. :>
EDIT: i naprawdę "straszne" te rangi . :D |
Gratuluję wszyyyystkim <3 Każdy wykazał się kreatywnością i poczuciem humoru, cuuuudnie to wszystko wyszło <3
Brawa dla Bjork, która faktycznie rozluźniła atmosferę na forum xD Więcej takich konkursów, prosimy! :3 Btw. chyba będę codziennie czytać ten temat, żeby się dowartościować XDD Dzięki! <3 |
Cytat:
Pomysł genialny, prace świetne. Gratuluję wygranym! ^^ |
O, jestem Wiewiórą, nawet rudy kolor się zgadza :D
Musze przyznać, że to była świetna zabawa, świetnie rozluźniła atmosferę. Oby takich konkursów bylo tu jak najwięcej :P |
Cytat:
|
Bjork gratuluje za świetny konkurs
wszystkie prace mega świetne,kocham was za to <333333333 ty to jednak umiesz sprawić że konflikty trochę cichną :) przepraszam że sie wycofałem ale pomysłu nie miałem ale i tak konkurs uważam za boski,jejej <3333333 |
OK, nie wiem o co chodzi z tym wypisywaniem cech każdego, ale co mi tam :P
Motyka – jest bardzo pomocny i ogarnia matmę Lubie – sÓpEr pLaStIkOwY Charionette - Świetna jako mod, jako redaktor i jako osoba :D Malin - czarująca jak Harry Potter xD Apocalypsa – wygadana :> Maqryll – nie wiem cóz napisać :D Po prostu sympatyczny człowiek xD Meryam – umie znaleźć gifa na każdy temat i robi z kalafjorem ciekawe artykuły :) Mroczny Pan Skromności - Jest nie tylko Mroczny, ale także bardzo Skromny :D Podziwiam go, mój ulubiony użytkownik :> Rudzielec - wspaniale pisze :D I stworzyła Fanatyczną Czwórkę 3 Kubuss – powala swoimi tekstami i robi(ł) fajne domki Kędziorek - MA SUPER OJSG :D Diana – jest miła i lubi CSI xD Liv – fajnie pisze i świetnie się z nią rozmawia :P Gingers – kilka razy pomógł mi z moją zbyt dużą ilością rang xD Libby - ma fajną gwoździarkę i lubi JAGa :D Perplexite - robi dobre avki i ogólnie jest miły ;) Gratuluję tym, którzy zdobyli rangi i Bjork pomysłu na zabawę :) |
Cytat:
No ale niech będzie... :D Cytat:
A teraz może zrobię porządek na pulpicie... @down: oj tam, oj tam :D No, ale |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:42. |