TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Damian 29.07.2013 15:57

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Trzeba dodać do regulaminu że za taki flame można dostać warna.
Powinien być szablon skargi, a osoby spoza administracji nie powinny dyskutować na temat sporu.

αγάπη 29.07.2013 18:31

powiedział Damian, użytkownik spoza administracji...

Damian 29.07.2013 20:27

Cytat:

Napisał αγάπη (Post 1739675)
powiedział Damian, użytkownik spoza administracji...

Nie rozumiem, powiedziałem coś nie tak ?
To tylko według mnie bardzo dobra propozycja.

Vanitas 29.07.2013 20:30

Moim zdaniem osoby spoza administracji często mogą przedstawić ciekawe i świeże spojrzenie na jakąś sprawę i podsunąć jakąś godną uwagi propozycję.
Co do warnów za flame - i kto to mówi :P

Damian 29.07.2013 20:45

Cytat:

Napisał Gingers (Post 1739731)
Moim zdaniem osoby spoza administracji często mogą przedstawić ciekawe i świeże spojrzenie na jakąś sprawę i podsunąć jakąś godną uwagi propozycję.
Co do warnów za flame - i kto to mówi :P

No właśnie dlatego trzeba wprowadzić warny za flame bo wczoraj to niezłą sumkę procentów można byłoby mi można nabić, jak i większości osób które się tutaj wypowiadały B)

rudzielec 04.08.2013 22:22

Czy Wy ludzie czasem nie przesadzacie?
Dzisiaj dostałam OSTRZEŻENIE za posta z dnia 01.08. 2012... DZISIAJ

A z tego co pamiętam starych postów się nie liczy?
I to jeszcze za COŚ TAKIEGO
Sorry ale dla mnie to jest przesada, w ogóle żeby dawać cokolwiek za mówienie o forumowej grze z offtopu T__________T
Nie ma za nią rang, NIE MA ZA NIĄ NIC. A jak ktoś nie potrafi sobie poradzić z userami to niech się nie bierze za grę, a nie posuwa się do straszenia banami.
Jeszcze żeby tam coś jeszcze było napisane! Nie ma tam nic, a OSTRZEŻENIE PO CZTERECH DNIACH.
Nie zgadzam się z tym!

Vanitas 04.08.2013 22:30

Złamałaś regulamin zabawy, Libby ostrzegała przed tym. A to, że post został napisany 3 dni temu nie ma nic do rzeczy. Skoro nie potrafiłaś zaakceptować zasad gry nie powinnaś brać w niej udziału. Takie jest moje zdanie (ale co ja tam wiem, prawda?). Poczekajmy na opinię Libby, póki co nie cofam warna.

motyka 04.08.2013 22:34

uczestnicząc w grze, zaakceptowałaś regulamin tejże, tak więc nie wiem, czemu masz pretensje, że ktoś zaczął egzekwować jego zapisy.

Cytat:

A jak ktoś nie potrafi sobie poradzić z userami to niech się nie bierze za grę (...)
jestem ciekaw, jakie inne sposoby znasz na poradzenie sobie z łamiącymi regulamin

rudzielec 04.08.2013 22:34

No tak, bo wy wszyscy tam w rzeźni rozumy pozjadaliście, prawda?....
Róbta co chceta, ja swoje zdanie wyraziłam i więcej się wypowiadać nie będę.
Wybaczcie mi, że się czepiam, góra ma zawsze rację, zapomniałam o tym.

Mroczny Pan Skromności 04.08.2013 22:39

Ale w regulaminie był zakaz spekulowania, a nie samego pisania o grze. Fakt, mogły tam być jakieś nicki, ale przecież nikt ich nie widział (prócz tych, którzy mają wgląd w historię edycji posta). Nie wiem, czy warn był punktowany, czy nie, jednak wydaje mi się to aż tak ogromne przewinienie. Gdyby tam faktycznie były spekulacje to okej, ale w tym poście nie ma nic takiego ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:24.