![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Trzeba dodać do regulaminu że za taki flame można dostać warna.
Powinien być szablon skargi, a osoby spoza administracji nie powinny dyskutować na temat sporu. |
powiedział Damian, użytkownik spoza administracji...
|
Cytat:
To tylko według mnie bardzo dobra propozycja. |
Moim zdaniem osoby spoza administracji często mogą przedstawić ciekawe i świeże spojrzenie na jakąś sprawę i podsunąć jakąś godną uwagi propozycję.
Co do warnów za flame - i kto to mówi :P |
Cytat:
|
Czy Wy ludzie czasem nie przesadzacie?
Dzisiaj dostałam OSTRZEŻENIE za posta z dnia 01.08. 2012... DZISIAJ A z tego co pamiętam starych postów się nie liczy? I to jeszcze za COŚ TAKIEGO Sorry ale dla mnie to jest przesada, w ogóle żeby dawać cokolwiek za mówienie o forumowej grze z offtopu T__________T Nie ma za nią rang, NIE MA ZA NIĄ NIC. A jak ktoś nie potrafi sobie poradzić z userami to niech się nie bierze za grę, a nie posuwa się do straszenia banami. Jeszcze żeby tam coś jeszcze było napisane! Nie ma tam nic, a OSTRZEŻENIE PO CZTERECH DNIACH. Nie zgadzam się z tym! |
Złamałaś regulamin zabawy, Libby ostrzegała przed tym. A to, że post został napisany 3 dni temu nie ma nic do rzeczy. Skoro nie potrafiłaś zaakceptować zasad gry nie powinnaś brać w niej udziału. Takie jest moje zdanie (ale co ja tam wiem, prawda?). Poczekajmy na opinię Libby, póki co nie cofam warna.
|
uczestnicząc w grze, zaakceptowałaś regulamin tejże, tak więc nie wiem, czemu masz pretensje, że ktoś zaczął egzekwować jego zapisy.
Cytat:
|
No tak, bo wy wszyscy tam w rzeźni rozumy pozjadaliście, prawda?....
Róbta co chceta, ja swoje zdanie wyraziłam i więcej się wypowiadać nie będę. Wybaczcie mi, że się czepiam, góra ma zawsze rację, zapomniałam o tym. |
Ale w regulaminie był zakaz spekulowania, a nie samego pisania o grze. Fakt, mogły tam być jakieś nicki, ale przecież nikt ich nie widział (prócz tych, którzy mają wgląd w historię edycji posta). Nie wiem, czy warn był punktowany, czy nie, jednak wydaje mi się to aż tak ogromne przewinienie. Gdyby tam faktycznie były spekulacje to okej, ale w tym poście nie ma nic takiego ;)
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:24. |