TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Słodki Pan Ciastek 10.10.2013 18:02

Odp: Forumowa Mafia II

Od kilku godzin siedziałem rozmyślając... Jak się niedawno dowiedziałem moja była partnerka w pracy Diana Stella mieszka niedaleko mnie. Tylko nie wiem jak ją odnaleźć....?

- John ogarnij się, jesteś detektywem/agentem. Odnajdziesz ją... i nie gadaj do siebie!- wymruczałem pod nosem patrząc na zdjęcia przyjaciółki, po czym wyszedłem z domu ochłonąć.

cheeba 10.10.2013 18:08

nie zjadłam śniadania więc szukałam jakiegoś interesujacego miejsca, gdzie mogłabym coś zjeść i przeglądnąć przewodnik, by mieć w ogóle jakieś pojęcie o atrakcjach w SF.

Diana 10.10.2013 18:09

Zrobiłam kilka zdjęć budynków moim telefonem. Uważnie obserwuję ludzi, jak się zachowują, o czym mówią. Każdy z nich może być w mafii.

Charionette 10.10.2013 18:12

- Przyjaciele mówi na mnie Cherrie. Miło Cię poznać, bardzo sympatyczny z Ciebie gość - uśmiechęłam się zalotnie.
I wtedy podszedl do nas niezwykle uroczy mężczyzna.
- Jestem Qwerty... - i wlasciwie tylko tyle słyszałam, rozmarzyłam się ;P

Cheyenne 10.10.2013 18:13

Nazywam się Cheyenne Crawford, mam 27 lat i jestem pisarką. Piszę bardzo poczytne kryminały, które znajdują się na szczytach list bestsellerów. Mieszkam w apartamencie w centrum San Francisco na luksusowym osiedlu. Ostatnio pracuję nad książką o mafii.

Słodki Pan Ciastek 10.10.2013 18:13

Łaziłem po ulicach... Było cicho, za cicho. Miałem wrażenie, że zaraz ktoś wyskoczy i poderżnie mi gardło. Nie bez powodu zawszę noszę przy sobie broń i nóż. To miejsce, może przeraża, ale jest cudowne. W parku wszędzie zwierzęta biegające po trawach, fontanny i te lampy dodające uroku całemu miejscu. Usiadłem na ławce spoglądając na staw na przeciwko mnie.

Björk 10.10.2013 18:14

Widzę!!! Tragedia wisi nad miastem - ktoś tej nocy nas opuści!

Shiver 10.10.2013 18:15

Zauważyłem z oddali rozmawiającą ze sobą parę. Stwierdziłem, że może warto by kogoś poznać, dobrze jest mieć jakiś sojuszników w walce z mafią.
- Cześć, jestem Qwerty, bardzo spokojny dziś wieczór jak na miasto opanowane przez mafię, nieprawdaż? - puściłem oko.

Katerina 10.10.2013 18:17

Całe miasto jest bardzo podejrzane. Jedynie podobają mi się tutaj ciekawe drzewa i dobre restauracje. Rozmawiając ze stokrotką w parku podsłuchałam ciekawą rozmowę... Od razu wyjęłam telefon i nagrałam to zza drzewa. Jednak po odsłuchaniu wiadomości, w mym eko- apartamencie okazało się, że rozmowa była na temat bio soczków. Mam wrażenie, ze są w tym mieście ludzie dziwniejsi ode mnie... Muszę bardziej przysłuchiwać się ich rozmową, bo mogę się dowiedzieć czegoś ważnego...

Pink Panther 10.10.2013 18:19

- Miło mi, Cherrie :) Mów mi Pinki. I proszę, nie wnikaj, skąd ta ksywka... - nagle podszedł do nas jakiś potężny mężczyzna.
- Cześć, jestem Qwerty... - powiedział.
- Witaj, ja jestem Adrew, miło mi cię poznać :) Mów mi Pinki. Słuchajcie, co powiecie na kawę? W centrum jest świetna kawiarnia, poznamy się lepiej. - zaproponowałem mając gdzieś pracę.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:35.