![]() |
Odp: Forumowa Mafia II - uwagi
tak na marginesie, to posty sa naliczane :D przynajmniej u mnie(no bo ciekawe skad bym miala nagle prawie 200 postow, jak wczesniej nawet 50 nie mialam? :D)
tak jak pisalam, fabula moze byc, jak kto chce. dla mnie to nic zlego. aczkowliek zgadzam sie z meryam I absolutnie nie jestem za tym, zeby ZNOWU tluc roleplay tak jak poprzednio. rozumiem, ze z fabula jest ciekawiej, etc. ale dobrze by bylo gdyby byla jakas granica dla niej... gra polega na spekulacjach, a nie na robieniu tasiemcowego dramatu, bo ktos kogos zabil, a wiec wszyscy sie nagle boja I umawiaja na kawe, bo w grupie razniej :D przynajmniej ja tak to widze. dla mnie taka gra jest conajmniej bezsensu, no ale tez nikomu niczego nie zabronie :D jesli wam to odpowiada, to robta jak chceta. heh, meryam mnie ju wyprzedzila w wyjasnieniach, ale mimo wszystko, zostawie tego posta ;) |
Cytat:
Właśnie widzę. |
Ale romansidło jest tylko dodatkiem. Napisałem, że idę na spotkanie z Qwerty'm, na którym obgadamy Mafię. Więc jest fabuła, ale jest też wyłapywanie Mafiosów. Nie rozumiem, w czym tkwi problem.
|
Szkoda tylko, że w tym wydaniu romansidło jest dodatkiem zajmującym dosłownie 6/7 całego posta.
No ale dobra, niech będzie tak jak jest. Róbta co chceta. |
Ale to ma znaczenie? Ważne, że jest to jedno, konkretne zdanie - idę na spotkanie. A to romansidło nawet za bardzo na nic nie wpływa...
|
Cytat:
Więc dlaczego jest większością posta? Dlaczego wokół romansidła skupiła się twoja uwaga, zamiast na rozwinięciu tego jednego, ważniejszego zdania? Przeczysz sam sobie, mój drogi. |
dobra, moim zdaniem nie ma co namawiac nikogo do gry w mafie tak na serio :P pozostaje poczekac az sie znudza tymi fabulami. kurde, a mialo jej nie byc, specjalnie po to, zebyscie znowu z gry glupiego tasiemca nie zrobili... no trudno :d
choc pewnei zanim to nastapi to predzej libby nie bedzie chciala juz w ogole niczego organizowac. |
Chodzi mi o to, że nie wpływa na życie innych graczy, tylko moje i Cheyenne ;) Zresztą powtórzę się - jest zdanie o spotkaniu, gdzie poruszymy wątek mafii. Fabuła nie stoi w miejscu. Rozumiem, gdybym napisał "Idę do toalety, biorę ze sobą gazetę", w następnym poście "Krzyżówka z super nagrodami! Muszę iść po długopis!" itd.
|
Pomysł z tym, że wszyscy się znają jest, moim zdaniem, trafiony. I rzeczywiście można by zrobić jakiegoś eventa, żeby zebrać wszystkich razem do kupy w jednym miejscu.
|
A tym eventem może być niedziela, wszyscy spotkają się w Kościele <333333333
Joke. Może jakiś koncert gwiazdy czy coś? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:33. |