![]() |
Odp: Zadanie pierwsze
Umieściłem tego Piernika w TS3 na duuużo większej parceli, muszę go przenosić, czy mogę ewentualnie otoczyć płotem, żeby było to 20x30 kratek i za nim nic już nie budować itd?
|
ale Nysia powiedziała, że ma być 30x30, to ja zrobiłem na 30x30, a przenosić nie dam rady na mniejszą , bo już wszystko praktycznie zapełniłem. : |
|
Wydaje mi się to oczywiste, ale wolę zapytać: lekka obróbka graficzna typu podkręcenie kolorów, zwiększenie kontrastu etc. dozwolona? :D
|
Pink Panther - jesli to nie jest mega problem, tzn. Masz tylko dom, a nie ogrod to przenies na 30x30, w ostatecznosci mozesz otoczyc działkę płotem, ale wymiary zgodne z 30x30, trzymajmy sie tej wielkości.
Meryam - tak, lekka obróbka graficzna dozwolona ;) |
Dobra, miejmy nadzieję, że ostatnie moje pytanie - dodatki z preordeórw, znalezione w plikach gry i odblokowane oraz ze store do TS2 są dozwolone?
|
Tak, dodatki z preorderów oraz Store są dozwolone.
|
Czy mogę prosić o zwiększenie limitu zdjęć na salon (tylko na to pomieszczenie) w TS2 do, powiedzmy 4? Ten pokój jest strasznie mały, w dodatku podzielony na dwie części, trudno ująć wszystko tylko na dwóch fotkach.
E. I czy w TS3 można na miejsce tego potrójnego okna dać trzy małe w jednym rzędzie? W trójce są może ze trzy okna szerokie na trzy kratki :/ |
Dołączam się do prośby Qwerty'ego i zarazem proszę też o pozwolenie przynajmniej na 3 zdjęcia pomieszczenia na piętrze ;)
Jeszcze jedno pytanie - jakakolwiek pościel z neta/default replacement traktowana/y jest jako recolor maksisowej, czy jako CC? |
W takim razie ja proszę o to, żeby w Pierniku z TS3 mogło być tylko 1 zdjęcie pomieszczenia, a nie wymagane 2. Bo np. w takiej łazience nie da się zrobić więcej :|
@down Okej, dzięki i sorry za chaos :D |
PINKI, maksimum jest 2, więc możesz zrobić 1, ale nie 3. :c
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:06. |