![]() |
Odp: Zadanie Drugie - Głosowanie
Cytat:
Szkoda. ... NO MOŻE JEDNAK NIE : * WCALE SIĘ NIE DZIWIĘ PO ZOBACZENIU PRACY NAJZDOLNIEJSZEJ DRUŻYNY EVER (jak by ktoś nie zrozumiał, chodzi o nas, ogień... tak dla przypomnienia dla niekumatych) EDIT: Pinki, walisz rymami jak starymi skarpetami (hehe, w cale nie śmieszne, boże co ja piszę) |
Cytat:
|
o rany :O :O :O
no coz, to co sie tu dzieje potrafie skomentowac tutaj tylko puknieciem sie w glowe... bez urazy ;) ...zartuje, z uraza, ofc :) |
ziemia jest taka fajna... z tego powodu jest na przedostatnim miejscu, heheh :D
a tak serio to ja widzę konkurencje tylko w wodzie, ale ok. :| |
Ja to mam tylko jedno zastrzeżenie i prośbę do organizatorki konkursu, o nieprzedłużanie terminu kolejnych zadań. Po co biedne drużyny Powietrza, Ziemi i Ognia mają dłużej odczuwać gorycz porażki. ;)
A w ogóle, to gratulacje dla tego, co rozkręcił ten spam pytaniem "dlaczego przy tym głosowaniu jest tak cicho?" Wyzwolił we mnie bestię. I też mam rymowankę: "Praca Powietrza jest bleee Praca Ziemi jest bleee Praca Ognia jest bleee Woda najlepsza jeee!!!" |
Mamy tu nowego Szekspira! xD
W każdym razie ogień pozdrawia przegranych :P |
Po co się tak kłócicie w tym temacie? Ogień i tak siedzi cicho, bo wiemy, że wygramy B)
|
Miałam dziś proroczy sen - Woda wygrała, a reszta drużyn nie dostała żadnego głosu.
A moje sny zawsze się spełniają :D Cytat:
EJ EJ MASZ COŚ DO MART?! |
Gdy druzgocząca wygrana Ziemi
w proch marzenia innych drużyn zamieni Impreska potrwa do białego rana a pozostałe drużyny zamienią się w orangutana B) dobre i to |
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:46. |