TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery Żywioły 2013 - Zadanie Czwarte - Głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66439)

Alcioo :33 06.02.2014 17:40

Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie

Cytat:

Napisał embrouillé (Post 1801531)
dobra, ale zanim napisałeś post o oszustwie to tak jakbyś z góry wiedział, że jest więcej głosów, to może w tę stronę jest coś nie tak? :rolleyes:

poporstu nie mogłem uwierzyć w to, że nasze dotychczasowe prace były świetne i miały tyle głosów, a teraz zajęliśmy to miejsce,
do tego mam instynkt kotku, a o tym się nie dyskutuje :)

Kędziorek 06.02.2014 17:41

Tak trudno poczekać na odpowiedź Charionette, tylko od razu na niej psy wieszać? Uspokójcie się, jestem pewna, że wszystko się niedługo wyjaśni.
Glosowanie przez PM miało zapobiec potencjalnemu przebijaniu głosów o co były oskarżenia w zeszłym roku. Organizatorką została nawet adminka, która nie bierze udziału w zabawie, żeby nie było żadnej stronniczości, ale widzę, że trudno dogodzić.

Ja ze swej strony dziękuję za głosy oddane na pracę Ziemi i gratuluję Wodzie wygranej w tym zadaniu (bo cały konkurs wygramy My! :D)
Dziękuję też Powietrzu i Ogniowi za wspaniałą rywalizację w tym roku :)

Muffshelbyna 06.02.2014 17:41

Widzę, że afera znów jest...

No cóż, ja też się przyznam do tego, że głosowałam na pracę numer 3.
Coś tu nie teges z tą liczbą głosów. XD

Lorette 06.02.2014 17:46

Cytat:

Napisał Alcioo :33 (Post 1801533)
poporstu nie mogłem uwierzyć w to, że nasze dotychczasowe prace były świetne i miały tyle głosów, a teraz zajęliśmy to miejsce,
do tego mam instynkt kotku, a o tym się nie dyskutuje :)

po pierwsze nie "kotkuj", po drugie czy na prawdę z 4Ż trzeba robić taką chorą rywalizację, że wszyscy na siebie najeżdżają jakby grali o sto milionów? może faktycznie głosy zostały źle zliczone, ale k... bez przesady, człowieku. ja osobiście nie zapoznawałam się z resztą prac i sama byłam w szoku widząc wynik (chociaż oczywiście trzymałam kciuki za naszą pracę), ale nawet jakbyśmy przegrali to nie wzburzałabym się w taki sposób, w jaki Ty to robisz, zresztą nawet nie chce mi się już dyskutować na ten temat, jeżeli uważacie, że głosy były źle zliczone - niech PW zostaną ujawnione i tyle :huh:

Lubie 06.02.2014 17:48

Cytat:

Napisał embrouillé (Post 1801539)
jeżeli uważacie, że głosy były źle zliczone - niech PW zostaną ujawnione i tyle :huh:

sory ale glosowanie bylo anonimpwe, wiec to jest niemozliwe ups :c

Searle 06.02.2014 17:49

W sumie dlaczego by nie ujawniać głosów po zakończeniu głosowania?

La Tortura 06.02.2014 17:49

No to nieźle... ja od siebie dodam, że śmierdzi mi oszukiwaniem i stronnictwem, widzicie kto na nas głosował, a jakimś cudem dostaliśmy dwa śmieszne głosy..

Alcioo :33 06.02.2014 17:49

Cytat:

Napisał Searle (Post 1801543)

jestem za :)
to nic nie przeszkodzi, #UPS

Nightfall 06.02.2014 17:56

Cytat:

Napisał Searle (Post 1801543)

Ale należy mieć też na względzie, że głosowanie było anonimowe i nie każdy może wyrazić zgodę na upublicznienie swojego głosu.

Gratulacje :)

Charionette 06.02.2014 17:58

Poczekajcie... mam dla Was sprostowanie. Mogę przepraszać za to godzinami. Wiem, że straciliście do mnie zaufanie. Nie to było moim celem, naprawdę. Przez cholerne roztargnienie źle podliczyłam głosy. Nie wiem jak to się stało, nie chciałam tego. Nigdy nie faworyzowałam, nigdy nie odejmowałam punktów. Naprawdę nie wiem, jak mogło się to zdarzyć. Tego po prostu nie idzie wytłumaczyć. Przepraszam Was najmocniej, jest mi strasznie głupio z tego powodu. W tej edycji było już tyle błędów z mojej strony, wiem o tym. Cztery Żywioły mnie przerosły, o tym też wiem. Przepraszam za to nieporozumienie. I dziękuję Altairowi za zwrócenie uwagi. Podam teraz właściwe wyniki głosowania i właściwie konkurs się kończy. Tak jak jest. Wiem też, że różnica w przypadku Ognia jest ogromna. Przepraszam, naprawdę Was przepraszam. Źle naliczyłam głosy (wszystko przez pośpiech i potrzebuję mocniejszych okularów, gdyż 2, 3 i 4 wygląda dla mnie tak samo). Przepraszam i mimo wszystko dziękuję. Nauczka na całe życie.

Praca nr 1 (powietrze) - 1 głos
Praca nr 2 (ziemia) - 4 głosy
Praca nr 3 (ogień) - 6 głosów
Praca nr 4 (woda) - 6 głosów

PIERWSZE MIEJSCE

Woda- 4 punkty

PIERWSZE MIEJSCE

Ogień - 4 punkty

DRUGIE MIEJSCE

Ziemia- 3 punkty

TRZECIE MIEJSCE

Powietrze - 1 punkt

Zwycięzcą tegorocznej edycji CŻ jest drużyna Ognia. Gratuluję i przepraszam. Zgłoście się do kogoś z adminów po rangi. Jutro zabiorę Wam kolory i dostęp do działów.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:38.