![]() |
Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie
Cytat:
do tego mam instynkt kotku, a o tym się nie dyskutuje :) |
Tak trudno poczekać na odpowiedź Charionette, tylko od razu na niej psy wieszać? Uspokójcie się, jestem pewna, że wszystko się niedługo wyjaśni.
Glosowanie przez PM miało zapobiec potencjalnemu przebijaniu głosów o co były oskarżenia w zeszłym roku. Organizatorką została nawet adminka, która nie bierze udziału w zabawie, żeby nie było żadnej stronniczości, ale widzę, że trudno dogodzić. Ja ze swej strony dziękuję za głosy oddane na pracę Ziemi i gratuluję Wodzie wygranej w tym zadaniu (bo cały konkurs wygramy My! :D) Dziękuję też Powietrzu i Ogniowi za wspaniałą rywalizację w tym roku :) |
Widzę, że afera znów jest...
No cóż, ja też się przyznam do tego, że głosowałam na pracę numer 3. Coś tu nie teges z tą liczbą głosów. XD |
Cytat:
|
Cytat:
|
W sumie dlaczego by nie ujawniać głosów po zakończeniu głosowania?
|
No to nieźle... ja od siebie dodam, że śmierdzi mi oszukiwaniem i stronnictwem, widzicie kto na nas głosował, a jakimś cudem dostaliśmy dwa śmieszne głosy..
|
Cytat:
to nic nie przeszkodzi, #UPS |
Cytat:
Gratulacje :) |
Poczekajcie... mam dla Was sprostowanie. Mogę przepraszać za to godzinami. Wiem, że straciliście do mnie zaufanie. Nie to było moim celem, naprawdę. Przez cholerne roztargnienie źle podliczyłam głosy. Nie wiem jak to się stało, nie chciałam tego. Nigdy nie faworyzowałam, nigdy nie odejmowałam punktów. Naprawdę nie wiem, jak mogło się to zdarzyć. Tego po prostu nie idzie wytłumaczyć. Przepraszam Was najmocniej, jest mi strasznie głupio z tego powodu. W tej edycji było już tyle błędów z mojej strony, wiem o tym. Cztery Żywioły mnie przerosły, o tym też wiem. Przepraszam za to nieporozumienie. I dziękuję Altairowi za zwrócenie uwagi. Podam teraz właściwe wyniki głosowania i właściwie konkurs się kończy. Tak jak jest. Wiem też, że różnica w przypadku Ognia jest ogromna. Przepraszam, naprawdę Was przepraszam. Źle naliczyłam głosy (wszystko przez pośpiech i potrzebuję mocniejszych okularów, gdyż 2, 3 i 4 wygląda dla mnie tak samo). Przepraszam i mimo wszystko dziękuję. Nauczka na całe życie.
Praca nr 1 (powietrze) - 1 głos Praca nr 2 (ziemia) - 4 głosy Praca nr 3 (ogień) - 6 głosów Praca nr 4 (woda) - 6 głosów PIERWSZE MIEJSCE Woda- 4 punkty PIERWSZE MIEJSCE Ogień - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Ziemia- 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Powietrze - 1 punkt Zwycięzcą tegorocznej edycji CŻ jest drużyna Ognia. Gratuluję i przepraszam. Zgłoście się do kogoś z adminów po rangi. Jutro zabiorę Wam kolory i dostęp do działów. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:38. |