![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
- ... i nieśmiała - dodałam. Wtrącam się w co drugą rozmowę, nieźle. Nie wiem czemu tak bronię Ktosia, ale nie lubię uprzedzeń. Jest cicha i zaraz musi być tą złą? O rany...
|
ah, tajemnicz i ponura. to zaden powod. myslisz, ze ona miala by odwage napisac cookolwiek do kogos takiego jak JA?!
|
- Słuchajcie, zamówiłem pizzę. Zjecie? - zapytałem szczęśliwy. - Ogólnie to mnie też Ktoś wydaje się być dziwna. Zamknięta, ponura... Ogólnie to kompletne przeciwieństwo mojego chomiczka, chcecie go poznać? <3 - dodałem po chwili.
|
Coś każe mi się zgodzić z Kamilem.
|
- Pizzy nigdy nie odmówię - uśmiechnęłam się szeroko. - Nie ma co debatować z pustym żołądkiem.
|
Cóż. Ktoś... Nie wywołuje u mnie braku zaufania. To w sumie dziwne, bo zwykle nie ufam takim osobom i trzymam się z daleka, ale myślę, że Ktoś nie jest zła. Jest trochę inna, fakt, ale niekoniecznie zła.
|
(kto to kamil ? ;; )
pare dni wczesniej ktos zamordowal moja bardzo byla, a ty chcesz to swietowac w domu dziewczyny, na ktora nawet nie spagladam w szkole, zamawiajac pizze. moze jeszcze zamow cos dobrego do picia, bo bez tego NIE jestem w stanie swietowac smierci znajomej. |
Dżony,od czegoś trzeba zacząć. Masz jakiś inny potencjalny cel ?
Tomato, tak zjem pizzę. Trochę zgłodniałem. E : ja jestem Kamil XD |
Czyj to kot? - Zapytałem podnosząc z podłogi rudego kocura już od dłuższego momentu przechadzającego się pomiędzy uczestnikami rozmowy.
|
- Więc zamierzasz głodować przez resztę życia? - Uniosłam brew. - Nikt tu nie mówi o świętowaniu - dodałam, przewracając oczami.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26. |