![]() |
|
Odp: EA rozdaje the sims 2 + dodatki na originie
Cytat:
Probowałam w 2 różnych miastach i próbowałam wejść w istniejącą rodzinę żeby ominąć tworzenie sima - również to samo:( Cytat:
|
Cytat:
naprawiłem ten problem jeżeli masz laptopa to w opcjach nvidi przełącz grafikę zintegrowaną na dedykowaną |
Koleżanka mi linka podesłała, fajne :) Już się ściąga.
W TS2 już dawnooo nie grałam, zamierzałam płyty sprzedać, ale taka oferta, no cóż, instaluję, a płyty może kiedyś uda się sprzedać :rolleyes: |
No to tylko ja dostałam te "Pokolenia"? A tak swoją drogą to dziwne bo prawie każdy ma problem z Ultimate Collection nawet jak mają dobre komputery, a ja mam netbooka z Windows 7 Starter i mi wszystko pięknie działa :P. Żadnych błędów z "Aplikacją..." i wgl..
|
Również nie mam błędów. Jedyne co, to długi czas wczytywania jeszcze w ekranie startowym. Myślałam, że to problem, bo wtedy w menedżerze zadań jest napisane "brak odpowiedzi" dla aplikacji simsowej, jednak mimo wszystko po dłuższym czasie się ładuje. Jestem zadowolona z UC, mimo że brakowało mi jedynie CW i kilku akcesoriów. :)
|
Filleable myślę, że to długie wczytywanie się ekranu startowego jest tylko w tych kilku pierwszych uruchomieniach gry i powinno się za każdym razem szybciej ładować (u mnie tak jest :)).
|
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:32. |
|