![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
taaa, "OGON" :D
|
Jestem Lepkie Paluszki. Dla przyjaciół Lepki. Jestem agentem. W wolny czasie czytam książki i rozmyślam nad życiem. Jestem otwarty na nowe znajomości :)
|
Cytat:
Jeszcze wszystko da się nadrobić. |
Cytat:
|
-Ej haloo!-krzyczałem wśród ludzi.-Zna ktoś drogę do biedronki?
|
Jestem Juliet, w wolnym czasie - Pierożek.
Pierogi to coś co robię, kocham to. Od zawsze lepię pierogi. Pamiętam mojego pierwszego pieroga, nie był jadalny, ale ups. Kochałam lepienie pierogów razem z mamą na wigilię! Lubię też rybki, nie jestem za bardzo, hm... egzotyczna. Lubię miejski styl życia, a to, jak zabijam ludzi to moja sprawka, hihi W ogóle, to jestem spokojną dziewczyną do czasu aż nie przekroczy ktoś granicy. Jedną z granic może być zabranie mojego pierożka, którego chciałam zjeść. Inną zaś może być skrzywdzenie mojej dziewczyny Chwalisławy. Kocham ją bardziej niż pierogi. Spotykamy się od 4 marca, ach - wtedy pierwszego raz się zobaczyłyśmy, powiązał nas wspólny obiad, a co na nim było podane? PIEROGI <3 |
- Z Juliet?! Juliet zdradzała mnie z moją własną żoną tymczasową?! Orcia, idziemy robić orki!
|
Cytat:
|
Cytat:
teraz nikt nas (póki co :/) nie rozdzieli! |
- Pinkuś, tylko, że Ty byłeś moją różową panterą ogrodową, nie mężem. Poprawka, tymczasową różową panterą ogrodową. Nie sprawdzałeś się, więc zamieniłam Cię na chodzącego pieroga z różowym farszem. W nocy bardzo ładnie się świeci.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:42. |