![]() |
Odp: Wspólnie tchnijmy życie w FTS!
Gingers, właśnie o czymś takim myślałam. Fajny pomysł :*
|
Noo, temat ostatnio nie odwiedzany, ale mam pomysł.
Może zrobimy lekką reklamę forum? Pomijam forumowego twiterra, fb itd. - nie wiem czy to coś daje chodzi o to, że do YT, FB itd, można napisać wiadomość z zapytaniem, czy nie mogliby załapać nas gdzieś na darmową reklamę, tylko w rozmowie z nimi potrzebowalibyśmy meega przekonujących ludzi, którzy potwierdziliby, że nasze forum jest najlepsze |
Cytat:
|
@up wtedy beda pisać "wy*******aj ze spamem" :)
|
Ale nie chodzi o chamskie "WBIJAJCIE DO NAS SUPER FORUM OMG", tylko komentowanie na temat, ale z konta FTS. Czyli jak będzie kwejk, powiedmy, o świętach, to skomentujemy np. "Takie święta pamiętam z czasów przedszkolnych..." czy coś w tym stylu ;)
|
Cytat:
|
moja propozycja, którą przedstawiłem swego czasu w redakcji (dot. małej inwestycji w forum) jest wciąż aktualna :P Na razie nie zanosi się żeby coś kiedykolwiek z tego wyszło
|
Ale ten pomysł nie jest idiotyczny, przecież na facebookowych stronach funkcjonuje coś takiego jak "udostępnienie za udostępnienie". A jakby znaleźć naprawdę popularne strony, to może to coś da ;)
|
Cytat:
albo jeżeli załapiemy się do takich youtube'rów, którzy kochają serię The Sims, to wydaje mi się, że byłaby szansa, na rozgłos o forum, |
Okej, skoro Wy sie tak boicie napisac, to ja sprobowalem.
Mimo mojego bana szkoda mi tego forum... http://imgur.com/1RayqMm od znajomych wiem co tu sie dzieje, wiem napisalem |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:12. |