![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI
Ej właśnie, też techniczne pytanie: powstanie wątek z uwagami i ogłoszeniami? <3 Serio, organizacja jest potrzebna...
|
Cześć
Nazywam się Bjork Mefista Von Devil - zostałam przydzielona do Hufflepuffu, ponieważ jestem mądra, piękna, słodka i mądra, a przy tym niesłychanie wręcz skromna. |
Powiem Wam, że pierwszą edycję najmilej wspominam mimo tego całego chaosu :P Klimat fajny był. Narady na stołówce były najlepsze <3 I jak Altair udawał nawróconego mafiosa :awesome:
|
Bjork, piąteczka! Hufflepuff żondzi! :D
Nooo, pierwsza edycja była faajna. Miała klimacik mimo wszystko :3 |
Wiśnia, my przecież mieliśmy romansik, pamiętasz? :love:
A potem mnie zabili :(( |
Shiver, romanse mają to do siebie, że często mają tragiczne zakończenie.
XD |
Nooo, pierwsza edycja zdecydowanie była najlepsiejsza ;______;
Qwerty! Oczywiście ze pamiętam :( nawet miałam ci o tym przypomnieć, ale wiesz, jestem taka nieśmiała. A nasze powroty nigdy się nie udają, bo to już "nie ten klimat co z jedynki" :P |
Nie czytałem Harego Pottera = nie wiem o co chodzi :(
Tak wiec... Nazywam się LepkiePaluszki23 (dla przyjaciół) Lepki. Lubię zielarstwo i latanie na miotle :) Na razie nic nie wiemy, a myślałem, że coś przegapiłem :D |
Witam, jestem Annetti i tiara przydzieliła mnie do Gryffindoru. I od dawien dawna wiem, że oczy trzeba mieć dookoła głowy, a różdżkę najlepiej zabierać ze sobą :D Nie od dziś wiadomo, że jak mówią, że jest bezpiecznie, to wcale tak nie jest.
Stała czujność! |
LP23-To polecam czytnąć HP albo obejrzeć (no choćby te Instygnia Śmierci cz.2 co lecą w ten piątek).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:40. |