![]() |
Kurczę!Chcę nowe czary!Szukałam z googlami coś na ten temat i nic.Większość stron pisze coś o tym czekaniu na kolejne.Nie pozostaje nic jak czekać.Czy zauważyliście że do magicznej ładowarki różdżek zazwyczaj przepisy zaczynają się od składnika masło lub miód?A do wiecznego códotwórcy wosk?Można by to wykorzystać i popróbować.Próbowałam na dzieciach bo mają mniej skladników i nic!!Pewnie i tak każdy próbuje...No nic jak coś odkryjecie dajcie znać.Ja też będę dalej kombinować.
|
A jakby dziecko zabrało fasolki z nieba?? Czy mogłoby je włożyć do tej jaszczurki, czy co to tam jest??
|
mnie sie udało wziąść
i nic sie z nią zrobić nie da... |
Szkoda. No coż, to trzeba próbować dalej, ale ja chyba nic nie zrobię, bo mi się coś z graffiką spsiuło. Jakoś się tak obraz zaciąga... buuuuu...
|
Coś z monitorem masz może.Dzieci mogą używać tylko te składniki,co są przeznaczone dla nich.Głupio trochę.Mogły by simy zdobywać takie...Ukryte składniki.
|
Nic nie mam z monitorem, bo mojej koleżance też się tak robi, ale żadziej.
|
Mi tak się nie dzieje nawet po sześciu godzinach grania.Może coś w ustawieniach graficznych?
|
A gdzie mam wejść (tzn. gdzie są te ustawienia) i co poprawić, albo przestawić??
|
Wchodzisz w opcje (te trzy kropki koło aparatu fotograficznego),klikasz na monitorek i tam zmieniasz co ci się widzi.Spróbuj pozmieniać też trochę w tych dwóch kołach zembatych.
|
Niechce ic mówić ale zboczyliśmy z tematu! <_<
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:28. |