TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Kariery zawodowe w TS2 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9034)

rainne 30.10.2004 13:53

Cytat:

Napisał Flinta_rulezzz
Dzięki... ale zauważyliście, że często to co wydaje nam się poprawne jest błędne? Dzisiaj miałam coś takiego: Marysia dowiedziała się o czymś tam i ma do wyboru: zjeśc obiad lub kupić Mrówki zabawki. Wybrałam Mrówki i straciłam 1 punkt charyzmy, bo dziecko połknęło jakąś część. Ma ktoś jeszcze co innego?

aaa, to też pamiętam :) wybrałam obiad i bylo ok :) ale, jak pisałam, chyba poprawne odpowiedzi są generowane losowo.

Z-I-E-L-A-K 30.10.2004 15:42

Cytat:

Napisał rainne
obibok, polityka, biznes, medycyna, armia, przestępca, stróż prawa, nauka, kucharz, sportowiec...
pominęłam coś? :)

Jest jeszcze jedna kariera (uwielbiam ją!!!)a mianowicie jest to....... MALARZ.
kupujesz sprzet do malowania i siedzisz w domu caly czas i duzo kasy jak sie postarasz

P.S. To jest wlasnie praca gdzie nie musisz nigdzie jezdzic!!!

rainne 30.10.2004 15:48

Cytat:

Napisał Z-I-E-L-A-K
Jest jeszcze jedna kariera (uwielbiam ją!!!)a mianowicie jest to....... MALARZ.
kupujesz sprzet do malowania i siedzisz w domu caly czas i duzo kasy jak sie postarasz

P.S. To jest wlasnie praca gdzie nie musisz nigdzie jezdzic!!!

to skoro tak mówimy, to jeszcze jest pisarz ;) ale drożej wychodzi, bo komputer kosztuje więcej niż sztalugi ;)

Adi 30.10.2004 16:09

Cytat:

Napisał rainne
to skoro tak mówimy, to jeszcze jest pisarz ;) ale drożej wychodzi, bo komputer kosztuje więcej niż sztalugi ;)

A ile czasu trzeba pisać pwoieść?

rainne 30.10.2004 16:18

Cytat:

Napisał Adi
A ile czasu trzeba pisać pwoieść?

dłuuugo... U mnie to zajęło trzy dni. Oczywiście simka nie siedziała cały czas przy kompie, ale robiła to co zwykle i w wolnym czasie ją pisała (rozwijając przy okazji kreatywność). Zdecydowana strata czasu.

Adi 30.10.2004 16:27

Cytat:

Napisał rainne
dłuuugo... U mnie to zajęło trzy dni. Oczywiście simka nie siedziała cały czas przy kompie, ale robiła to co zwykle i w wolnym czasie ją pisała (rozwijając przy okazji kreatywność). Zdecydowana strata czasu.

A za ile spzedała i ile miała punktów kreatywosci?

Justykala 30.10.2004 16:53

Moja simka jest złdoziejem. I jak wracała do domu to stał radjowuz. A ja przy skrzynce miałam taki mały pokojk i kazałam jej tam siedzieć. Police pojechało a ja wruciłam do domu. :)))))

rainne 30.10.2004 19:49

Cytat:

Napisał Adi
A za ile spzedała i ile miała punktów kreatywosci?

nie pragnęła tego, po prostu musiałam rozwinąć kreatywność, a tak przynajmniej miała zapewniony konfort. Sprzedała za jakieś 2500, ale poziom kreatywności był na 8 rozwinięty albo na 9.

Kamirurosu 30.10.2004 20:23

tez sadze ze odpowiedzi sa losowo ustalone przez system bo niektore poprawne odp. w ogole sa bezsensowne :\ ale samo to ze jest teraz cos takieggo w TS2 jest super bo przynajmniej cos sie dzieje i nie ma takiej monotonii jak w pierwszych simsach

Andwath 31.10.2004 06:08

Ja tam na 3 decyzje odpowiedziałem na dwie błędne i w sumie straciłem dwa punkty charyzmy, i punkt logiki :(.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:16.