![]() |
Zdecydowanie!!!
:p OczywiŚcie, Że The Sims 2!!!!! :p
|
Ja kocham wszyyyyystkie simsy!!!
Po prostu! Chociaż nigdy nie gralam w zwierzaki, wakacje i abrakadabra. Gupio nie? :D
|
Niestety nie grałam w Gwiazdę ;( Zwierzaki są spoko, ale TS2 jest super : :D
|
Ja nie grałam w The Sims 2 , w Abrę i Gwiazdę, więc kocham grać w :
- The Sims Balangę -The Sims Randkę -The Sims Wakacje -The Sims Zwierzaki A ta ogólnie to wszystkie części The Sims są suuuuuper!!! |
Lubię Simsy 2 bo są nowe, dużo nowych możliwości, Lubię tez zwierzaki i randkę, bo tam można gdzieś wreście wyjść:)
|
ja niestety nie grałam w ts2, ani w gwiazde ;( ... dlatego z tych co miałam to mi sie podobały najbardziej zwierzaki :P
|
klikłam na abrakadabrę, chociaż jej nie ma... ale uwazam ze jest najfajniejsza z the sims 1 :D
|
Ja mam wiele pogladow na ten temat. Ts randka bylo wielkim przelomem (mozna byla gdzies pojechac). Wakacje szczerze mi sie nie podobaly. Zwierzaki nawet, nawet. Gwiazda super! Zas abra... srednio mi sie podobala. ts2 sa super, ale to jest przeciez dzial o ts1 :|
|
Cytat:
1.Abrakadabra (dorastanie przez zaklęcie :)) 2.Gwiazda (Greckie Figurki) 3.Randka (Przełom.Nareszcie miasto!:)) 4.Światowe Życie (Stylowe meble) 5.Zwierzaki (wiadomo:psy i koty) 6.Sims zwykłe (były takie inne niż wszystkie) 7.Wakacje (Super,ale ile można tam siedzieć) 8.Balanga (daremne meble,problemy z instalacją :)) |
TheSims Zwierzaki The Best!!!;P To moje ulubione simsy. Balanga jest też fajna, ale już bardziej od balangi wolę Wakac***)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:39. |