![]() |
hmmm
shenna możesz myśleć co chcesz ale jka to wiem nikt mi nie musi wierzyć mi na tym nie zależy i na twoim komentarzub też!
|
Tato ja Ci wierze. Mam nadzieje że uda mi sie ten smród trola zdobyć.
|
Cytat:
|
No...
I nie zależy ciekawe jaką mine zrobisz kiedy ten skłądnik odkryjesz!
|
Ja siedze w abrze już 150 dni i jest nudno jak nie wiem co :( ja tam praktycznie nic nie robie bo gości zapraszać nie moge i w ogóle gazety do mnie nie dochodzą itp. to ja sie lenie tam całymi dniami i nuudy chciałabym już odkryć ten smród trolla :)
|
Czyli.. Jeżeli dobrze zrozumiałam żeby dostać ten ,,smród trolla'' trzeba mieszkać w abrakadabrowie zgdzieś 200-300 dni simowych.. To nie ma sensu! Jeżeli ktoś tu kłamie niech się przyzna bo ja sprawdzę te 300 dni a jeżeli okaże się to oszustwem tak jak to że smok po 30 dniach simowych rośnie to lepiej teraz się przyznać bo później będzie już za późno... No więc spróbuję szczęcia i zobaczymy.. Może już ktoś próbował opowiedźcie czy to prawda tylko szczerze
Dobra dam tu kilka powodów dla którego nie warto czekać na ten smród: 1.To kłamstwo sprawdzałam to 2.Jest to wymysł internautów 3.Można się spodziewać że ten smród trolla to taka głupia nazwa że samemu domyślić się można że to kłamstwo. 4.W simsach abrakadabra nie jest wspominane o żadnych trollach (ktoś kto lubi HP-mści się że w abrze nie ma takich rzeczy i wymyśla bzdury) 5.Mam lustro które wszystko daje i składniki wszystkie na max-nie ma tam nic o jakimś smrodzie 6.A jeżeli chodzi o nowe czary-to pewnie chodzi o ten czar do sims zwierzaki i do sims gwiazda w sumie były tylko 2 nowe czaary... -Czemu tak piszę? Mam prawo napisać swoje zdanie gdyż nikt nie dał żadnych dowodów na istnienie nowego składnika. -Ehem..a jeżeli chodzi o tą historyjkę o tym składniku to to że przychodzi paczką i że tod go daje - jest śmieszne -2-lub-3-osoby miały ten składnik to czemu nie wysłaly zdjatka? Myślę że wszystko zostało wytłumaczone- Jeżeli ktoś ma inne zdanie niech pisze -potrzebuję konkretnych dowodów na istnienie składnika- (ale się rozpisałam :P ) |
wiec prosze dac zdjecie tego przedmiotu:)
|
...
No i co mnie to ja wiem że to jest i napisałem wcześniej nie musicie mi wierzyć!
Ja miałem smorda i widziałem możecie taemata chyba zamknąć. |
Cytat:
|
ja nie mogę!!!! ledwo spędzam 20 dni w normalnej chacie!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:19. |