![]() |
Cytat:
|
Znalazłam odpowiedź!!!!!!!! Na The Sims 2. com (Oficjalnej stronie the sims 2) jest mroczny kosiarz, którym można zagrać!
|
Cytat:
|
A ktoś miał dać screena z Mrocznym Kosiarzem w rodzince, no gdzie on jest... tak chciałabym zobaczyć tego przystojniaka z rodzinką...
|
O jaaaaaaa, a moja babka ma we wspomnieniach Bara-Bara z Towarzyskim Króliczkiem... wystarczy edytować w SimPE, a twórcy pewno zrobili coś takiego ;)
I nie uda wam się, bo to normalnym sposobem jest niemożliwe. |
Mam coś dla was:) Dałabym wcześniej, ale nie mogłam wejść na forum... :| Tak więc mam dwa zdjęcia, ale tylko takie bylejakie... Możecie nie uwierzyć, bo takie zdjęcie to łatwo podrobić można... Ale jak się nauczę robić zrzuty ekranu, to napewno wam pokarzę jak fajnie wygląda Kosiarz na zdjęciu z całą rodzinką :D Teraz dwa screeny z Hulą Zombie i z Mrocznym Kosiarzem, albo raczej Mroczną Kosiarką :D
Szkoda tylko, że Kosiarz i Hula są widoczni zaledwie kilka sekund po wejściu na parcelę... Później znikają :\ Ale mam samą radość z tego, że wiem jakie mają osobowości :P I jakie aspiracje:) Niestety oboje są bez pracy!! :wacko: http://sara.k9.pl/kosiarz.jpg http://sara.k9.pl/hula.jpg NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
ŁŁŁŁŁeeeeeee mi sie nie wyswietla....... ;( Ja chcem kosiarza, ja chcem kosiarza, ja chcem kosiarza !!!!!!!!! Wyswietla mi sie ze zadany plk nie istnieje. ŁŁŁŁŁEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Mi też się nie wyświetla... Szkoda! ;(
|
Dobra... Teraz tomi się smutno zrobiło ;( Chyba już pięć razy edytowałam te adresy i NIC :ninjaf: Straszne, ale dojde do tego jak je tu wstawić... Obiecuję, choć mówię z góry: nie są znów takie fajne... Nad głową kosiarza i huli widać poprostu diamenty... Ale jak już powiedziałam, że pokarzę, to zrobię wszystko i pokarzę!!! Nawet takie bylejakie... :1smutny:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:01. |