![]() |
Ehhhhh... Okropny dodatek chyba będzie... Mam nadzieję, że na poprawę humorów następnym będ± zwierzaki:D A co do mojego pytania: Naprawdę nikt, ale to nikt nigdy nie kupował w Merlinie?:\
|
Co???????? Firma???????? :O :O :O Już nie mogli nic głupszego wymy¶lić??? A już my¶lałam że skompletuje wszystkie dodatki.
|
A ja tak marze o zwierzakach ;( w domu mieć nie moge chce przynajmniej w simsach! To mój ulubiony dodatek z jedynki i głównie na niego nie moge się doczekać, co do dodatku firma to nie wiem ale w sumie może być ciekawy.
Może bedize rozwiniecie karier....i zabierzemy sima do pracy. Sam sobie szefem - fajnie nim być - chyba. |
Na http://simpassion.pl/ macie potwierdzenie tego, ze następnym dodatkiem prawdopodobnie bedzie The Sims 2: Firma. Coz, ja bynajmiej nie jestem zadowolona, bo tak jak wiekszosc osob wolę jakis dodatek ze zwierzakami :con:
Na w/w stronie mozecie tez znalezc link do nowego trailera. P.S. Jeszcze tylko 6 dni... 6 dni... :grin: |
Ha! a nie mówiłam, jeszcze wczoraj załozylam taki post! ale oczywiscie znalazł sie na wysypisku bo znowu jakies "Głupie plotki!" - :) :) :) :)
www.simy.pl tam tez jest o tym napisane! |
|
O kurcze.... :O Chyba jednak
|
Zdajecie sobie sprawę że odrazu po premierze NŻ będ± nowe dodatki w necie a przeważnie samochody!
|
okropny dodatek będzie :/ a ja liczyłem że wakacje będa następne :(
|
5 dni!!! A co do datku to fajnie - bedzie zim± {luty (?)}
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:41. |