![]() |
wow...fajne xD
już normalnie nie moge sie doczekać na petsy :D :D :D :D aaa tak ps. to pisze ze szkoły...ughhh.... ;( |
Fajne, widziałam już te fotki ;] Teraz wystarczy tylko czekać :P chyba że ktoś ściągnie z internetu ;]
|
Na pierwszym obrazku ten piesek (chyba Fox Terrier) ma urodziny. ;)
|
jeszcze tylko 27 dni :D
|
lissa -> omfg. przeczytaj chociaz jedna strone wstecz. Tej gry nie da sie jeszcze sciagnac w sieci, nie rozumiesz? -.- Nie gadaj bzdur o czyms, o czym nie masz pojecia.
|
Wickoo O.o To ty nie gadaj bzdur, może uważasz, że ten filmik zrobili maxisowcy lub ktoś podobny? Jest bardzo profesjonalny -.- A jak nie wierzysz to sobie ściągnij Emule i wpisz "The Sims 2 Pets" O.o
|
Cytat:
a jesli szukasz czegos na emule to najpierw sprawdz rozmiar i %!:/ przeciez tam jak byk jest zaznaczone na czerowono 0% czyli, ze jeszcze pobrac nie mozna:/ pewnie uaktywnia w dniu premiery albo po. a te ktorew mozna pobrac to pewnie jakies ubrania, figurki albo filmiki z the sims 2:/. przeciez gra nie moze miec tak malo mb:/ |
Jeeeeeeeeeej
ja już chcę zwierzaki!!!!!!! Szkoda że nie będzie króliczków i żółwików bo bym zrobiła moje zwierzaki no ale tudno... już się doczekać nie mogę . Fajne te zdjęcia najbardziej mi się podobają urodziny psiaka (ja napoczątku myślałam że ten pies się popisuje :P )
|
yh....Lissaa ma racje...jakimś cudem ktoś musiał je sobie...hmm...niewiem albo ściągnąć albo zgrać od tej firmy która spraawdzała gre....bo niby skąd?!
taa...zbyt profesjonalnie zrobione :O Aaa...te urodzinki pieska są zaje :D :D Muuuusze mieć petsy ...ps...jużjestem w domku :D |
mroffeczqa przeciez pocia juz pwoiedziala "to mogl zrobic jakis pracownik"!!!I po prostu umiescic na stronie. A mam do was pytanie czy nie uwazacie za na oficjalnej stronie jest malo screenow z petsów i tylko jeden filmik? przeciez z biznesu byly 4 filmiki z tego co pamietam wczesniej z Nż tez z NS tez.Nie wiem moze mi sie wydaje..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:30. |