TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

mroffeczqa 20.09.2006 07:52

wow...fajne xD
już normalnie nie moge sie doczekać na petsy :D :D :D :D

aaa tak ps. to pisze ze szkoły...ughhh.... ;(

Lissaa 20.09.2006 11:41

Fajne, widziałam już te fotki ;] Teraz wystarczy tylko czekać :P chyba że ktoś ściągnie z internetu ;]

krolik1995 20.09.2006 15:30

Na pierwszym obrazku ten piesek (chyba Fox Terrier) ma urodziny. ;)

Monis71 20.09.2006 15:57

jeszcze tylko 27 dni :D

Wickoo 20.09.2006 17:00

lissa -> omfg. przeczytaj chociaz jedna strone wstecz. Tej gry nie da sie jeszcze sciagnac w sieci, nie rozumiesz? -.- Nie gadaj bzdur o czyms, o czym nie masz pojecia.

Lissaa 20.09.2006 17:43

Wickoo O.o To ty nie gadaj bzdur, może uważasz, że ten filmik zrobili maxisowcy lub ktoś podobny? Jest bardzo profesjonalny -.- A jak nie wierzysz to sobie ściągnij Emule i wpisz "The Sims 2 Pets" O.o

pocia 20.09.2006 17:51

Cytat:

Napisał Lissaa
Wickoo O.o To ty nie gadaj bzdur, może uważasz, że ten filmik zrobili maxisowcy lub ktoś podobny? Jest bardzo profesjonalny -.- A jak nie wierzysz to sobie ściągnij Emule i wpisz "The Sims 2 Pets" O.o

co do filmu to przeciez ten film mogł zrobić jakiś pracownik -_-. albo petsy zostaly przekazane jakiejs filmie do sprawdzenia i ktos sobie nagral.

a jesli szukasz czegos na emule to najpierw sprawdz rozmiar i %!:/ przeciez tam jak byk jest zaznaczone na czerowono 0% czyli, ze jeszcze pobrac nie mozna:/ pewnie uaktywnia w dniu premiery albo po. a te ktorew mozna pobrac to pewnie jakies ubrania, figurki albo filmiki z the sims 2:/. przeciez gra nie moze miec tak malo mb:/

Reggie 20.09.2006 17:51

Jeeeeeeeeeej

ja już chcę zwierzaki!!!!!!! Szkoda że nie będzie króliczków i żółwików bo bym zrobiła moje zwierzaki no ale tudno... już się doczekać nie mogę . Fajne te zdjęcia najbardziej mi się podobają urodziny psiaka (ja napoczątku myślałam że ten pies się popisuje :P )

mroffeczqa 20.09.2006 18:19

yh....Lissaa ma racje...jakimś cudem ktoś musiał je sobie...hmm...niewiem albo ściągnąć albo zgrać od tej firmy która spraawdzała gre....bo niby skąd?!
taa...zbyt profesjonalnie zrobione :O

Aaa...te urodzinki pieska są zaje :D :D
Muuuusze mieć petsy ...ps...jużjestem w domku :D

Sarah 20.09.2006 22:56

mroffeczqa przeciez pocia juz pwoiedziala "to mogl zrobic jakis pracownik"!!!I po prostu umiescic na stronie. A mam do was pytanie czy nie uwazacie za na oficjalnej stronie jest malo screenow z petsów i tylko jeden filmik? przeciez z biznesu byly 4 filmiki z tego co pamietam wczesniej z Nż tez z NS tez.Nie wiem moze mi sie wydaje..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:30.