![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Cytat:
A jeśli grasz uczciwie, będziesz musiał/a spełnić cel życiowy swojego sima :) |
A ja myślę, że semptemberd chodziło jednak o złotą ;) Zawsze mnie to śmieszyło - lepiej nie mieć niepełnej aspiracji złotej, jeśli chce się użyć nagród aspiracji, ale właściwie niemożliwe jest mieć pełną złotą. Ta gra nigdy nie była normalna (;
|
Cytat:
|
Nigdy nie użyłam żadnej łatki, zmieniają one coś konkretnego, czy tylko jakieś błędy?
|
Ej, z tą złotą aspiracją to jest tak wystarczy, że jest na samym początku i nagrody z pkt. aspiracji działają, wiem bo sprawdzałem i na poziomie "niskim" złotej aspiracji i "wysokim".
|
Nie chodzi o działanie, miło byłoby zobaczyć pełną złotą aspirację - a nie połowę lub 3/4 złotej a następny poziom to już platynowa.
Śmieję się z tego, że jest wyraźnie napisane, że nie powinno się używać nagród aspiracji mając niepełną aspirację złotą a jednocześnie niemożliwe jest posiadanie pełnej. |
Mam taką nietypową sytuację ;d
Bo...Moje Simy kąpią się w Jacuzzi a tu nagle...Jacuzzi sie pali xdd Mieliście tak kiedyś ? I czemu tak sie dzieje ? ;dd |
Tincia, ale pali się w jakim sensie? Tzn., że zajęło się ogniem, czy że dymi się z niego? Czy może lecą takie srebrne iskry z takiej skrzynki tam zamontowanej? Ale jacuzzi się pali, a Twoje simy żyją czy jak?
|
Heh, śmieszna sytuacja, podejrzewam, że to błąd gry. Tak jak pisze D_S musisz nam podać więcej informacji, bez nich nikt na forum nie może ci pomóc, chyba że jest jakimś geniuszem:D.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:01. |