![]() |
ok, :thx: ale GDZIE TO WPISAĆ mi powiedz!!! Bo zawsze coś gdzieś jest i zawsze się musi gdzieś znaleźć (chodzi mi o rzeczy do simsów), a ja tego drugiego NIE WIEM!!!!!
|
Cytat:
|
Kiedys jak sciągalam te dodatki to nic mi nie chodzilo, ale potem okazalo sie ze te pliki wklejalam do folderow ze starych Simsow! Potem to wszystko przenioslam i bylo Ok :) Ale downy górą :tu:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
maszyna kyóra daje wsystkie składniki
Dowiedziałem się od kogoś że jest taka żecz w necie lecz nie wiem gdzie!
Proszę napiszcie gdzie to jest!(na jakiej jeszcze działającej str.) |
Jest, np taki grzybek, co od razu daje wszystkie skladniki i duzo Magimonów naraz, ale nie pamietam tej stronki z kąd sie go ściąga... :)
|
Ja też już nie pamiętam, skąd ten grzyb, ale powiem tyle: już chyba z miesiąc w prawie wszystkich tematach w tym dziale, Suzka umieszcza odnośniki do świetnego przedmiotu (ze strony www.livin-it-up.net . Ostatni przedmiot w downloads [str. 2]) Pisała tam, że w tym przedmiocie jest DOSŁOWNIE wszystko, a ja sprawdziłam i całkowicie się zgadzam. Naprawdę warto wejść.
PS. Pozdrowienia dla Ciebie, Suzka. |
Już mam! Tego grzybka można ściągnąć z http://sims.kelsha.net :) Można tu też ściągnąc te kryształki co dają umiejętności i wiele innych rzeczy :P
|
kod na amgimony - magibud ?
Właśnie przeszukuję internet i widzę, ze kod na magimony to nie magicbud tylko magibud...muszę to wypróbować :shifty: wrócę i powiem wam, czy dziala...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:17. |