![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Dalej nic nie ma z kolorystyká! Hej, czy w ogóle ktos czytal mój post?! Czekam! I powiedzcie kiedy co z niá zrobicie!
|
Alisha - Admini to nie roboty !! Weź się opanuj. Kolorystyka będzie taka jak jest (tak myślę) bo jest fajna. Eyy przeraża mnie twoja sygna, tzn. napis "Ciągle zadaję pytania" to jakaś groźba :D
|
ja na przykład nie moge zrobić kursywy, pogrubienia, zmiany koloru ;p można to naprawić? :D
|
mateusz812 - można ale na razie nie będzie to naprawione. Do kursywy używaj [ i ] [ /i ] do pogrubienia [ b] [ /b ] zmiana koloru [ color= (nazwa koloru) ] [ /color ] czcionka [ font= (nazwa czcionki) ] [ /font] podkreślenie [ u ] [ /u ] i wielkość czcionki [ size= (liczba) ] [ /size] oczywiście pomiędzy [ ] nie ma być przerwy.
|
aha ;) dzięki :D a colory po ang. czy po polskim? XD red czy czerwony? :P
|
Po angielsku np. green, red itp.
|
Kubussie,
'UWAGA' to nie grozba... Tylko ostrzezenie! Jestem gadulá, i tyle! No i wiem ze Admini to nie roboty - nie jestem taka tépa... Ale uwazam ze strasznie tu szaro!!! :( Baner - moze wiékszy i bardziej kolorowy - bo niebieskosc i szarosc jest: 1) Ponura A to jeszcze kolejne minusy tego banerka: 2) Kolory sié ze sobá zlewajá 3) Prawier nie widac co jest na banerze - jest maly... 4) Za malo kolorowy i brakuje zieleni... P.S. Font: [color=grey] dziala jak [color=green], a to przeciez róznica!!! |
droga Alisho, bo nie istnieje taki kolor jak GREY jest tylko GRAY, a to przeciez roznica!!!
|
Alisho jak nie podoba ci się logo forum to zrób nowe :D
|
Cytat:
musze cie rozczarowac. grey jak i gray jest poprawne. to kwestia pisowni amerykanskiej i brytyjskiej. grey jest brytyjskie a gray amerykanskie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:20. |