TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co sądzisz o tym forum? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38682)

Nieidealna 06.09.2009 12:41

Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Cytat:

Napisał zelkam (Post 1117324)
Ejjj.... tu się robi coraz fajniej =D
A nawet doszłam do wniosku, że gdyby nie reklama to banner byłby lepszy od poprzedniego :D

Dokładnie,robi sie coraz fajniej,a to dzięki temu,że dochodzą te bajery:D

Anonimowe Alkocholiczki 06.09.2009 13:15

Cytat:

Napisał adamsstr (Post 1117366)
Sądzicie, że każdy się rozwija zgodnie ze schematami i statystykami? Brawo dla Was ;)

Tak właśnie jest , niestety... I statystyki sądzą również, że spotkać takiego chłopaka który dorównuje poziomem albo ma wyższy, to jak dostać miesiączkę w wieku 16 lat- prawie niemożliwe. Ale jednak prawdopodobne! Przykłady mamy nawet na forum- inteligentne Ireth czy Analisse i Kubek. Ehhh!
Cytat:

Napisał kubuss (Post 1117392)
AA - nie będę wdawał się w konwersację z wami bo nie jest to mi do niczego potrzebne. Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić.

Ehh, no właśnie.

I właśnie- nowe forum! Przydało się odświeżenie, bo zastój był straszliwy. Wygląda to wszystko ślicznie, super i w ogóle popieramy zmiany- nawet jeszcze większe. Czekamy tylko na avy w formacie gif. czyli animowane, bo brakuje je ich nam do szczęścia nie pierwszym i nie ostatnim.

Invidia Semper 06.09.2009 13:20

Cytat:

Napisał Anonimowe Alkocholiczki (Post 1117498)
spotkać takiego chłopaka który dorównuje poziomem albo ma wyższy, to jak dostać miesiączkę w wieku 16 lat- prawie niemożliwe.

A ilu chłopaków spotkałyście w życiu?

Jeżeli będzie zmieniany styl forum, to niech chociaż zostanie ten, do ustawienia sobie samodzielnie- na pewno się nie przestawię tak łatwo na inny;p Poza tym bardo cieszę, się, że zachodzą zmiany, ale to już chyba pisałam.

brzos 06.09.2009 13:21

właaśnie, avy w .gif. i tylko tyle.

Oazis 06.09.2009 13:29

Cytat:

Napisał Anonimowe Alkocholiczki (Post 1117498)
Tak właśnie jest , niestety... I statystyki sądzą również, że spotkać takiego chłopaka który dorównuje poziomem albo ma wyższy, to jak dostać miesiączkę w wieku 16 lat- prawie niemożliwe.

Ja dostałam w wieku 18stu :[ Jestem nienormalna i opóźniona O_O

Odyn 06.09.2009 13:34

a ja znam wielu chlopakow w swoim wieku, ktorzy sa jak najbardziej dojrzali. inteligencja nie zalezy od wieku, a dziewczyn od nich glupszych jest od groma.

brzos 06.09.2009 13:48

Cytat:

Napisał Oazis (Post 1117525)

nienormalna, opóźniona w rozwoju, fizycznie niedorozwinięta i inne w tym guście :D
fajnie kurde tak pozno :<

Anonimowe Alkocholiczki 06.09.2009 14:01

Cytat:

Napisał Oazis (Post 1117525)

Umysłowo może i nie, ale fizycznie, to delikatnie jesteś.

Odyn 06.09.2009 14:37

biorac pod uwage ze Oaz jest w tym momencie dorosla kobieta to raczej nie sadze aby mozna bylo mowic o opoznionieniu fizycznym w tym momencie

Oazis 06.09.2009 15:02

Ale wiecie jak fajnie ?:D 18 lat miałam spokój, dopiero w tym roku nabrałam odpowiednich rozmiarów, kształtów itd. :D Ale wcześniej mnie dręczyli w gimnazjum i liceum oj tak:<
Ach i dziekuje za kompelementy o dojrzałości psychicznej

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:23.