TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

motyka 03.10.2009 15:08

Odp: Drobne uwagi

Adblock nie jest remedium dla tych, którzy nie używają Firefoxa.

Violet 05.10.2009 18:04

proponuje zbanowanie sevi dlatego iż napisała w temacie wspomnienia fotostory obrażliwom rzecz do fatamorgany ze jeśli mu się pisze złe rzeczy to on tez będzie pisał to samo

Invidia Semper 05.10.2009 18:16

Cytat:

Napisał sevi (Post 1134057)
Nudy , nudy i jeszcze raz nudy co to za nudy i powiem coś tobie jak ktoś mi robi nazłość to ja jemu robie na złość już miałam takie przypadki z komentażami np na www.pupile.com było że mam zwierzęta z neta a ja do tej osoby też pisałam że ma zwierzęta z neta i co ja ani ona nie mamy zwierząt z neta ja jestem taka że jak ktoś robi mi na złe to ja jemu tak samo więc ty mi piszesz obraźliwe komentarze to ja tobie robie tak samo więc jeszcze raz to są same nudy , nudy i nudy głupie jak nic no i co masz zamiar jeszcze coś do mnie napisać i czy odpowiesz mi na pytanie co zrobić ze skunksami chyba że ty sam niewiesz no to żegnam

Masz na myśli to?
Ty w ogóle rozumiesz coś z tej wypowiedzi? Bo ja niewiele, ale z tego co widzę, to sevi pisze, że Fatamorgana również pisze obraźliwe komentarze, ale tego posta wyżej obraźliwym bym nie nazwała.

Fatamorgana 05.10.2009 18:24

Invi, ja żadnych obraźliwych komentarzy nie piszę. Proponowałam, by zajrzała do słownika (ja to uważam za pomoc) i nacisnęła ctrl+shift by jej klawa nie mieszała klawiszy. I żeby jeszcze nie powtarzała tylu tematów.

Romantique 05.10.2009 18:51

Wy to z każdego gówna zrobicie aferę.

Liv 05.10.2009 20:05

@up: a co to ma do tematu? :|
Cytat:

proponuje zbanowanie sevi dlatego iż napisała w temacie wspomnienia fotostory obrażliwom rzecz do fatamorgany ze jeśli mu się pisze złe rzeczy to on tez będzie pisał to samo
Uczmy się pisowni polskiej :|

Wejdźcie jeszcze raz do tego tematu, spójrzcie na ten sam post i przeczytajcie to na zielono.
Dostała ostrzeżenie, za następny wyskok będzie ban.

Pani_Snejp 08.10.2009 13:48

Mam pytanie - jak usunąć konto?

lay 08.10.2009 13:55

Cytat:

Napisał Pani_Snejp (Post 1135305)

Poprosić administratora.

bubel-96 08.10.2009 19:30

Cytat:

Napisał Pani_Snejp (Post 1135305)

Ty nawet nie próbuj, dopóki nie dowiem się co u Meggie (HP FF) koniec KB u Meggie i co u KAZ!

Żeby nie było nie na temat, to co z tymi przyciskami w pisaniu posta?

Charionette 08.10.2009 20:37

Jak na razie to nic :P Trzeba czekać i wpisywać ręcznie :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:56.