TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Gacia90 26.08.2008 22:18

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Normalnie się napaliłam na tę grę xD, miałam kupić za miesiąc czy dwa, ale po przeczytaniu niektórych postów w piątek jadę do Saturna po simsy :P, dajcie jak najszybciej jakieś fotki z gry.

SunShine_ 26.08.2008 22:23

O boże! Już mam kisiel w gaciach żeby w to zagrać :D.

RoxyFM 26.08.2008 22:26

Nie mam pojęcia, jak umyć zęby;D

Miyoki 26.08.2008 22:31

Cytat:

Napisał RoxyFM (Post 853129)
Nie mam pojęcia, jak umyć zęby;D

A kupiłaś tą apteczkę (tam gdzie lustra powinna być)? Bo jak się ją powiesi (może trzeba przy zlewie, może nie), to powinna się pojawić taka opcja po kliknięciu na nią.

Cytat:

Napisał SKiter404 (Post 853135)
Fajna ta magia. Bawiłem się nią nieco (Dopóki komputer mi się nie zawiesił :( ) i bardzo ułatwia życie. Póki co udało mi się awansować jedną simkę w dobrej magii (Gram rodziną Serducho) a w ciemnej nie zdążyłem. Dobre zaklęcia to: Poprawiacz samopoczucia (Wiedźmy mają od początku, czar dobry, i tanie to, Łuska smoka i Mistyczny pył tylko),Wypalacz kałuż (W sensie, że one znikają za pomocą ognia, czar neutralny od samego początku), Poprawiacz sylwetki (Coś dla leniwych co nie lubią ćwiczyć :P Magia Światła, poziom 1. Jest też odwrotna wersja czaru, ale to raczej na nielubianych sąsiadów xd) i domowy strażak (Gasi ogień, 2 poziom Magia światła) Ogólnie, przydatna ta magia, tylko strasznie czasochłonna :( (Nie pisałem nazw czarów, bo to za trudne jak dla mnie :P).

O to dobre to :D
Nie dość, że uwielbiam magię, to jeszcze kody będą niepotrzebne ;)

SKiter404 26.08.2008 22:34

Fajna ta magia. Bawiłem się nią nieco (Dopóki komputer mi się nie zawiesił :( ) i bardzo ułatwia życie. Póki co udało mi się awansować jedną simkę w dobrej magii (Gram rodziną Serducho) a w ciemnej nie zdążyłem. Dobre zaklęcia to: Poprawiacz samopoczucia (Wiedźmy mają od początku, czar dobry, i tanie to, Łuska smoka i Mistyczny pył tylko),Wypalacz kałuż (W sensie, że one znikają za pomocą ognia, czar neutralny od samego początku), Poprawiacz sylwetki (Coś dla leniwych co nie lubią ćwiczyć :P Magia Światła, poziom 1. Jest też odwrotna wersja czaru, ale to raczej na nielubianych sąsiadów xd) i domowy strażak (Gasi ogień, 2 poziom Magia światła) Ogólnie, przydatna ta magia, tylko strasznie czasochłonna :( (Nie pisałem nazw czarów, bo to za trudne jak dla mnie :P).

Lilith 26.08.2008 22:36

w lustrach ona nie jest ;] trzeba poszukać, najlepiej poprzez kolekcje i wziac ta z osiedlowego zycia, wtedy apteczka bedzie na 100% ;)

RoxyFM 26.08.2008 22:37

Nie widziałam żadnej apteczki, ale jutro spojrzę znowu.
Skiter...skąd wiesz jak się te czary nazywają? U mnie są nazwy nie z tego świata;P
EDIT:Ano właśnie. Ja nie mam kolekcji. A chciałam zobaczyć jakie nowe rzeczy doszły. I nie mogę.

SKiter404 26.08.2008 22:53

Cytat:

Napisał RoxyFM (Post 853138)
Nie widziałam żadnej apteczki, ale jutro spojrzę znowu.
Skiter...skąd wiesz jak się te czary nazywają? U mnie są nazwy nie z tego świata;P
EDIT:Ano właśnie. Ja nie mam kolekcji. A chciałam zobaczyć jakie nowe rzeczy doszły. I nie mogę.

Sobie powymyślałem. I tak wiadomo o co chodzi.
Jutro, jak sobie jeszcze trochę pomęcze czarownice, dam spis zaklęć (Oczywiście będe aktualizował, póki co mam po 3 poziomie :P)
P.S. Moja Zła wiedźma stała się trochę... zielona xd

madusiaX 26.08.2008 23:13

a tez tej aptezki znalezc nie moge no ! :(

SKiter404 26.08.2008 23:14

Cytat:

Napisał madusiaX (Post 853150)
a tez tej aptezki znalezc nie moge no ! :(

Jest w lustrach. Chyba kosztuje 240$.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:44.