![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
Normalnie się napaliłam na tę grę xD, miałam kupić za miesiąc czy dwa, ale po przeczytaniu niektórych postów w piątek jadę do Saturna po simsy :P, dajcie jak najszybciej jakieś fotki z gry.
|
O boże! Już mam kisiel w gaciach żeby w to zagrać :D.
|
Nie mam pojęcia, jak umyć zęby;D
|
Cytat:
Cytat:
Nie dość, że uwielbiam magię, to jeszcze kody będą niepotrzebne ;) |
Fajna ta magia. Bawiłem się nią nieco (Dopóki komputer mi się nie zawiesił :( ) i bardzo ułatwia życie. Póki co udało mi się awansować jedną simkę w dobrej magii (Gram rodziną Serducho) a w ciemnej nie zdążyłem. Dobre zaklęcia to: Poprawiacz samopoczucia (Wiedźmy mają od początku, czar dobry, i tanie to, Łuska smoka i Mistyczny pył tylko),Wypalacz kałuż (W sensie, że one znikają za pomocą ognia, czar neutralny od samego początku), Poprawiacz sylwetki (Coś dla leniwych co nie lubią ćwiczyć :P Magia Światła, poziom 1. Jest też odwrotna wersja czaru, ale to raczej na nielubianych sąsiadów xd) i domowy strażak (Gasi ogień, 2 poziom Magia światła) Ogólnie, przydatna ta magia, tylko strasznie czasochłonna :( (Nie pisałem nazw czarów, bo to za trudne jak dla mnie :P).
|
w lustrach ona nie jest ;] trzeba poszukać, najlepiej poprzez kolekcje i wziac ta z osiedlowego zycia, wtedy apteczka bedzie na 100% ;)
|
Nie widziałam żadnej apteczki, ale jutro spojrzę znowu.
Skiter...skąd wiesz jak się te czary nazywają? U mnie są nazwy nie z tego świata;P EDIT:Ano właśnie. Ja nie mam kolekcji. A chciałam zobaczyć jakie nowe rzeczy doszły. I nie mogę. |
Cytat:
Jutro, jak sobie jeszcze trochę pomęcze czarownice, dam spis zaklęć (Oczywiście będe aktualizował, póki co mam po 3 poziomie :P) P.S. Moja Zła wiedźma stała się trochę... zielona xd |
a tez tej aptezki znalezc nie moge no ! :(
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:44. |