![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Cytat:
|
Mam takie małe pytanko.
Bo gdzieś na zdjęciach z tego forum, tam gdzie wstawia sie zdjęcia domków to widziałam, że ktoś ma łóżko, skrzynkę na listy i kanapę ustawioną po skosie. Czy jest może na to jakiś kod.? Jeśli tak to proszę o odpowiedź i z góry dziękuje. |
Tak jest :) I jest forumowa wyszukiwarka, która bardzo szybko ten kod znalazła :)
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/ false |
możesz dac zdjęcie bo jeżeli chodzi o to co myślę to chyba nie(trzeba napewno przy skrzynce)teraz ja mam 2 pytania
1.Można kogoś nauczyc Break-dance'u(oczywiśccie jak sie umie)??? 2.Czy można zrobic "pojedynek taneczny"(też break-dance)??? PS.Sorry jak już o tym pisało |
Wielkie dzięki Bjork.
Tak myślałam, że Ty pomożesz :)) Dzięki Ajloneczka, Bjork już mi pomogła. 1.Nie wiem, ale wiem, ze można się nauczyć. 2.Gdzieś czytałam, że chyba można tylko niestety nie wiem jak. |
aha dziękuje ale jak ktoś by sie dowiedział to niech coś napisze
|
Cytat:
Ad 2. Można. Na jakiejś parceli, gdzie znajdują się dwa simy, które potrafią tańczyć, klikasz jednym na drugiego i pojawi się opcja "pojedynek break dance" albo coś podobnego. Polecam - zabawna animacja :) |
Dzięki Bjork.
Mi też się przyda ;] I mam jeszcze jedno pyt. do tego kodu co mi podałaś. Jeśli już wpisałam kod to wszystkie meble które wybiore będę miała po skosie.? Czy jeszcze coś trzeba kliknąć.? |
oj dziękuje Bjork ty zawsze wszystko wiesz:)
|
Cytat:
Proszę bardzo i polecam się na przyszłość :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:46. |