![]() |
Odp: Czy gra mi pójdzie?
Chyba właśnie ten drugi wybiorę :) A karta raczej pasuje bo w wymaganiach simsów jest wymieniona seria GT więc raczej problemów nie powinno być ;d i dzięki za pomoc ;)
|
Polecam się na przyszłość :)
|
Mam problem z simsami. O ile podstawa działa bez zarzutów, z dodatkami komp nie wyrabia :( Zainstalowałam cztery pory roku, studenckie życie i akcesoria diesel. Czy to wina pamięci ram? Mam tylko 2GB, ile każdy dodatek potrzebuje dodatkowego ram?
|
Jak masz lapka, to troszkę więcej problemu będzie.
Jak stacjonarny, to, w razie możliwości dokup jakieś 1-2 GB ramu i powinno być dobrze ;) Sprawdź również, czy Ci się nie przegrzewa komputer. |
Mam stacjonarny. Usunęłam dodatki i zostawiłam tylko cztery pory roku, ale i tak po 15 minutach się zawiesiło.. najczęściej robi się to przy zmianie ubioru lub kupowaniu mebli czy pewnie to przez pamięć. Grałam przy zdjętych pokrywach i mam trzy wiatraki pracujące na max, więc raczej się nie przegrzewa.. czyli muszę wszystko usunąć i czekać aż uzbieram na ram.. :(
|
Dodanie ramu może tylko pomóc.
A te ubrania/meble masz z internetu czy standardowe w grze? :| |
Wcześniej jak miałam samą podstawę to pobrałam trochę mebli i fryzur z neta, ale wszystko działało. Dopiero po zainstalowaniu dodatków ekran robi się czarny i z dźwięku robi się techno.
|
Czyli na 90% za mało ramu :(
Ale to nie znaczy od razu, że musisz odinstalować grę ;) |
A myślisz, że wystarczy nie wchodzić w tryb kupowania/zmiany wyglądu? :D Spróbuję tak pograć, jak nie wyjdzie to zostaje mi na razie podstawa... :(
|
Ja mam pytanko. Mam procek dwurdzeniowy po 2.00GHz. Czy to wystarczy dla podstawy + dodatku? Bo mam problemy z przegrzewaniem i nie wiem czego to wina, bo wcześniej na podstawie i dwóch dodatkach wszystko jako tako mi chodziło :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:53. |