![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Cytat:
a potem klikasz z shiftem na nastrojnik powycieczkowy i mozesz jechac od razu. |
mam zyciowy problem, mianowicie co trzeba zrobic, zeby medytowac w tym ogrodzie medrca? (mam taka misje z tym sim fu)
w ogole nie widze takiej opcji, ani na simce, ani na tym ogrodzie... :| aha, jakby to mialo jakies znaczenie, to ma 4 poziom sim fu. |
Opcja ta pojawia się po kliknięciu na sima, musi on jednak mieć odpowiedni poziom tych walk. Wydaje mi się, że 6 ale pewna tego nie jestem :D. Poćwicz trochę simem i spróbuj wtedy jeszcze raz :).
|
no spoczko, czyli za niski poziom, tak myslalam, ale wolalam sie upewnic niz jak glupia cwiczyc a potem by sie okazalo, ze cos przegapilam XD
dzieki! |
Cytat:
|
Dzieki Mamełe:)
Czy jest jakiś szybszy sposób ( w ostateczności hack ;/) Żeby szybko urósł poziom wizyty? |
Tzn. poziom wizy? W 4 dni można osiągnąć maksymalny poziom a hacka nie widziałem ;D
|
Ja osobiście osiągnęłam go w 3 dni :) W chinach.
Podobno można zrobić simowi niebieską i zieloną skórę. O co kaman? |
Można podczas tworzenia sima zmienić kolor skóry na dowolny :) masz tam przed regulacją ciemności skóry takie kółko, jak klikniesz to mżesz wybierać spośród sześciu innych kolorów, m.in. właśnie zielonym i niebieskim.
|
Aha. To o to chodzi. To można se na'viego z Avatara zrobić :)
Ale tak z innej beczki. Da się znaleźć supernovium (taki metal) normalnie w naturze?? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:13. |