![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
A ja zgadzam się z Miyoki i Uuq
Żal mi tych co grają z modami xD A jak patrzyłam na opcje gry to nie widziałam, żeby było można wyłączyć kataklizmy :< Ja jeszcze ogólnie z żadnym się nie spotkałam ;] |
Ja osobiście nie używam modów poza tym na cenzurę, ale używam kodu testingcheatsenabled true i czasami motherlode.
Owszem każdy ma prawo mieć własne zdanie, ale można je zachować dla siebie. Każdy gra jak chce i to jego sprawa. That`s all ;) |
błagam was, dyskusja o kodach. To nawet nie jest gra, gdzie używanie kodów jest lamerskie, założę się, że 80% z was nie gra w inne gry więc dyskusja o czitowaniu jest śmieszna.
|
Cytat:
|
Ciekawe czy często się mogą zdarzać te kataklizmy czy np. tak, jak w The Sims 2 porywanie przez kosmitów (przynajmniej u mnie się to zdarzało bardzo rzadko) :|
Jak coś zauważycie, to piszcie od razu :> I może dajcie też jakieś screeny. Podobno w edycji kolekcjonerskiej dostawało się te różne fryzury i przyrządy. A jednym z nich miało być coś, co powoduje jakieś prądy, jeżeli dobrze zrozumiałam. Czasem może powodować małe tornada. Dlatego chciałam się spytać czy ktoś z Was już tego używał (albo chociaż wie, o co mi chodzi)? |
a ja chciałabym wiedzieć czy to miasteczko faktycznie jest takie typowo południowo wschodnie, ahihihi
|
Cytat:
ps.darujcie sobie dyskusje na temat czy ktoś gra z modami czy bez i przede wszystkim wypowiedzi "zal mi tych,co graja z modami" świadczą bardzo źle o rozmówcy-krotko mówiąc -to jest zły Bon Ton albo pisząc wprost są prymitywne,to jest każdego indywidualna sprawa,jak gra i nie należy go za to oceniać |
Cytat:
Bo jestem tego ciekawa. |
ja nawet nie wiem gdzie tych nagrod szukac,ale jak je znajde-strasznie brakuje mi katalogow kolekcji-to oczywiscie wyprobuje i napisze
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:11. |