TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

Kamis 03.06.2010 14:15

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

A ja zgadzam się z Miyoki i Uuq
Żal mi tych co grają z modami xD
A jak patrzyłam na opcje gry to nie widziałam, żeby było można wyłączyć kataklizmy :<
Ja jeszcze ogólnie z żadnym się nie spotkałam ;]

Lady88 03.06.2010 14:17

Ja osobiście nie używam modów poza tym na cenzurę, ale używam kodu testingcheatsenabled true i czasami motherlode.
Owszem każdy ma prawo mieć własne zdanie, ale można je zachować dla siebie.
Każdy gra jak chce i to jego sprawa.
That`s all ;)

Człowiek w zielonych rajtuzach 03.06.2010 14:19

błagam was, dyskusja o kodach. To nawet nie jest gra, gdzie używanie kodów jest lamerskie, założę się, że 80% z was nie gra w inne gry więc dyskusja o czitowaniu jest śmieszna.

nmin 03.06.2010 14:20

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1254250)
Żal mi tych co grają z modami xD

Nie musisz mnie żałować dlatego, że chcę przełączać rodzinę w sekundę bez tracenia zawartości plecaka czy przez to, że chcę mieć możliwość romansu nastolatka z młodym dorosłym - naprawdę, są gorsze powody do żałowania ludzi :D

Miyoki 03.06.2010 14:26

Ciekawe czy często się mogą zdarzać te kataklizmy czy np. tak, jak w The Sims 2 porywanie przez kosmitów (przynajmniej u mnie się to zdarzało bardzo rzadko) :|

Jak coś zauważycie, to piszcie od razu :>
I może dajcie też jakieś screeny.

Podobno w edycji kolekcjonerskiej dostawało się te różne fryzury i przyrządy. A jednym z nich miało być coś, co powoduje jakieś prądy, jeżeli dobrze zrozumiałam. Czasem może powodować małe tornada.
Dlatego chciałam się spytać czy ktoś z Was już tego używał (albo chociaż wie, o co mi chodzi)?

Człowiek w zielonych rajtuzach 03.06.2010 14:29

a ja chciałabym wiedzieć czy to miasteczko faktycznie jest takie typowo południowo wschodnie, ahihihi

Ilona 03.06.2010 14:48

Cytat:

Napisał Miyoki (Post 1254255)
Podobno w edycji kolekcjonerskiej dostawało się te różne fryzury i przyrządy. A jednym z nich miało być coś, co powoduje jakieś prądy, jeżeli dobrze zrozumiałam. Czasem może powodować małe tornada.
Dlatego chciałam się spytać czy ktoś z Was już tego używał (albo chociaż wie, o co mi chodzi)?

pierwsze słyszę,żadnych kataklizmów jeszcze nie miałam,a co do nowej okolicy,to mam wrażenie,jakby było mało mieszkańców,ponieważ w Sanset o wiele więcej moja simka miała napiwków z gry na gitarze,nie za bardzo mi się podoba

ps.darujcie sobie dyskusje na temat czy ktoś gra z modami czy bez i przede wszystkim wypowiedzi "zal mi tych,co graja z modami" świadczą bardzo źle o rozmówcy-krotko mówiąc -to jest zły Bon Ton albo pisząc wprost są prymitywne,to jest każdego indywidualna sprawa,jak gra i nie należy go za to oceniać

Miyoki 03.06.2010 15:12

Cytat:

Zaginacz Powietrza
Samowystarczalne urządzenie specjalnie zaprojektowane, by kształtować przepływające przez nie prądy powietrzne. Jest na tyle silne, że może tworzyć maleńkie tornada.
O to mi chodzi :)

Bo jestem tego ciekawa.

Ilona 03.06.2010 15:15

ja nawet nie wiem gdzie tych nagrod szukac,ale jak je znajde-strasznie brakuje mi katalogow kolekcji-to oczywiscie wyprobuje i napisze

jekyll 03.06.2010 15:51

Widzieliście to: http://www.thesims.pl/wiadomosc/Pogoda-w-Karierze!/303

:O. Niezła burza

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:11.