![]() |
Odp: Belle Rose
Nii, nie przerywaj więcej odcinków. D: To straszne jest, żeby w takim momencie akcja się urywała, nosz. Teraz tylko mam nadzieję, że kolejny pojawi się jak najszybciej.
A co do narzędzia zbrodni to nie wiem - spodziewałam się wszystkiego, ale chyba nie siekiery. xD I teraz zastanawiam się, co będzie dalej - tymczasowo Gabrielowi dużych szans ze zranionym kolankiem, ale specjalnego talentu do przewidywania akcji to ja nie mam - także lepiej się niczego nie spodziewać. Czekam. :D |
Heh. Coraz lepiej ci to wygodzi [powiem ci w tajemnicy, że lubie takie akcje xD ( chodzi o tą rzeż,która się szykuje)] Czekam na odcinek! xD
|
Świetny odcinek:) nie mogę się doczekać kolejnego :D
|
Ciekawa jestem, jak Mei przyjmie stratę dziecka. Mam tylko nadzieję, że nie zrobisz tak, że Mei stwierdzi, że Marco nie zależało na dziecku, jeśli posłucha rady Colina i nie będzie się przy niej łamał :P.
Ale Marco obietnicę wymusił... :P Po tym, że ostatnio Cię rozpraszam ciachami( :D ), mam nadzieję, że przynajmniej będzie porządnie iskrzyć i będzie gorąco, skoro już Alia obiecała się nie miętosić :P. Siekiera? No ciekawie. Nie pomyślałam o tym. Szczerze mówiąc, zastanawiałam się, czy wciśniesz tam gwoździarkę :D, ale siekiera też mnie satysfakcjonuje :P. Dał mu szansę. Gabriel nie zasłużył na nią, ale i tak z postrzelonym kolanem daleko nie ucieknie. Chyba, że się gdzieś schowa :P. A jak Dante się szybko ulotnił :D. Wiadomo było, że to cykor :P. I odcinek ma być jak najszybciej :P. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Musisz napisać do Marco na PM żeby szybko biegał xDDD Cytat:
A zabrania bo Colin to casanova i wydaje mu się, że jak ją bzyknie to dziewczyna będzie cierpiała ;) Cytat:
I nie ty jedna masz nadzieję, że Alia nie dotrzyma obietnicy... :D Powiedzmy że dotrzyma ale.... :D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad2. Iskrzyć będzie bardziej niż się spodziewasz... :D ad3. hłe hłe hłe... :D miło mi że i ciebie siekierka zaskoczyła... :D no fakt, nie zasłużył Gabryś na szansę ale Marco szykuje dla niego "niespodziewankę" :D ad4.ha ha no chyba nie spodziewałaś się, że będzie dyskutował z szalonym człowiekiem? :D A odcinek hmm.... najpierw Vorg :D dam wam znać w poniedziałek kiedy następny B) Dziękuję wszystkim za komentarze! :):):) |
Ona musi dotrzymać, ale on nie :D
Niech działa, niech działa! A Marco niech pobije porządnie tego dupka i zostawi go w lesie, szkoda zeby miał takie ścierwo na sumieniu później. |
Cytat:
|
Matko, siedziałam nad twoim FS od wczoraj i własnie skończyłam nadrabiać wszystkie odcinki.
Rudzielcowa, jesteś wielka. Właśnie sobie uświadomiłam, że produkuje jakiś szajs, w porównaniu z twoim fotostory. No więc o fs: Nie mam zastrzeżeń, zero. Na twoim miejscu wydałabym to kiedyś jako książkę :P Choć z drugiej strony, jakby się na to rzucili jak na zmierzch i zrobili z tego jedną, wielką komercję to byłoby to rzeczą względną. Tak czy siak, ja tam Marco jakoś nie ubóstwiam. Chodzi mi o wygląd, jakoś mnie nie kręci :P Za to Colin <333333333333333333333333333333333333333333333 |
A już myślałam że Marco odrazu odstrzeli Gabrysiowi łeb a tu będzie imprezka :P Cudowny odcinek i czekam na następny!!!
|
Zgadzam się z pensivelane, możnaby to wydać jako książkę. :)
Zgadzam się także z Viperką... NA KAWAŁECZKI GO! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:13. |