TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Kamis 03.12.2010 21:27

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Doradźcie mi w jakim klubie mogę zrobić ślub? :D

Mexiss 04.12.2010 21:07

witajcie ;)
mam do Was moi mili jedno pytanie, czy ten dodatek (wreszcie) daje szanse na budowę czegoś ponad 5 pięter? bo nie mam co robić w tej grze przy tak niskich budynkach ;)
z góry dziękuję za odp

Ceasaries 05.12.2010 08:20

Mam problem... zamierzam kupić dodatek do sims-ów... Który jest lepszy Kariera czy Po zmroku?

MaTi14191 05.12.2010 08:42

Re: Pytania i odpowiedzi.

Po Zmroku ponieważ:
jest miasto Bridgeport
można zostać wampirem
jest dużo klubów
fajne tańce
bardzo dużo drinków i umiejętność miksologii
paparazzi
zdobywasz gwiazdki do sławy
super ubrania i fryzury
i wiele więcej

Ceasaries 05.12.2010 09:43

Odp: Re: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał MaTi14191 (Post 1331715)
Po Zmroku ponieważ:
jest miasto Bridgeport
można zostać wampirem
jest dużo klubów
fajne tańce
bardzo dużo drinków i umiejętność miksologii
paparazzi
zdobywasz gwiazdki do sławy
super ubrania i fryzury
i wiele więcej

To mam jeszcze dwa pyt... o wampirami... bo słyszałam że one mogą tak jakby całe miasto zamienić w wampiry... jak to z tym jest?
I drugie... Jak to jest z tym nowym paskiem.... nie wiem dokładnie o co z nim chodzi, ale słyszałam że to jest jakiś pasek popularności... i czy ten pasek mają wszyscy simowie nawet wtedy gdy pracują jako np. przestępca... czy tylko wtedy gdy pracują jako ktoś sławny?

Chryzantem Złocisty 05.12.2010 10:24

wampiry po jakimś czasie mogą opanować całe miasto,aczkolwiek ja się z czymś takim nie spotkałam :P
niemniej jednak może Ci przeszkadzać to,że niemal każdy znajomy Twoich simów jest wampirem.

Popularność zdobywa się,zaprzyjaźniając się z Osobistościami.zwykły,szary sim który nie ma z nimi styczności nie stanie się popularny.
w karierze reżysera/aktora popularność jest konieczna,żeby awansować.poza tym (przynajmniej u mnie) wszyscy współpracownicy w tej karierze mają już wysoki poziom Osobistości,więc zaprzyjaźniając się z nimi chcąc nie chcąc stajesz się sławna.

Ceasaries 05.12.2010 10:37

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1331734)
wampiry po jakimś czasie mogą opanować całe miasto,aczkolwiek ja się z czymś takim nie spotkałam :P
niemniej jednak może Ci przeszkadzać to,że niemal każdy znajomy Twoich simów jest wampirem.

Popularność zdobywa się,zaprzyjaźniając się z Osobistościami.zwykły,szary sim który nie ma z nimi styczności nie stanie się popularny.
w karierze reżysera/aktora popularność jest konieczna,żeby awansować.poza tym (przynajmniej u mnie) wszyscy współpracownicy w tej karierze mają już wysoki poziom Osobistości,więc zaprzyjaźniając się z nimi chcąc nie chcąc stajesz się sławna.

A jeszcze takie jedno pytanie... na temat tego dodatku... czy to prawda że on nie jest do końca skończony?

Chryzantem Złocisty 05.12.2010 10:43

"do końca skończony" ciekawe określenie :P

jeśli Ci chodzi o niedopracowania czy błędy,to tak,jest ich dosyć sporo.
niektórzy skarżą się na znikanie simów,innym gra się wyłącza od tak,mnie się ścina tak że nie da się grać,jest jeszcze dużo błędów które mogą Cię doprowadzić do szału :P

Ceasaries 05.12.2010 10:50

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1331741)
"do końca skończony" ciekawe określenie :P

jeśli Ci chodzi o niedopracowania czy błędy,to tak,jest ich dosyć sporo.
niektórzy skarżą się na znikanie simów,innym gra się wyłącza od tak,mnie się ścina tak że nie da się grać,jest jeszcze dużo błędów które mogą Cię doprowadzić do szału :P

Czyli jest możliwość (albo raczej jest to już ogłoszone) że EA wyprodukuje nowy dodatek który będzie do końca dopracowany?

Chryzantem Złocisty 05.12.2010 10:56

no raczej poczekamy na ten nowy dodatek parę miesięcy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:34.