TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

kjftw 09.08.2011 16:30

Problem ze ściąganiem

Witam. Mam problem ze ściąganiem mebli i innych akcesoriów kupionych w sklepie Sims3. Kiedy próbuję je pobrać, w programie startowym The Sims otwiera mi się okno logowania. Wpisuję hasło, klikam Ok i po kilku sekundach okno wyskakuje mi znowu. Nie wiem co z tym zrobić.
Może wpływ na to ma fakt, że gra została odkupiona od innej znajomej, która miała już konto na stronie The Sims 3, nie mogę więc dodać do profilu numeru gry.

Ilona 09.08.2011 16:42

Odp: Pytania i odpowiedzi

spróbuj pobrać obiekty ze Store bezpośrednio w grze,a nie przez program startu albo sprawdź czy masz aktualna wersje Origin

kjftw 09.08.2011 19:20

zaktualizowałam Origin, spróbowałam pobierać w grze - nic nie działa

Aartz 10.08.2011 10:51

Witajcie, mam pewien problem i bardzo liczę na Waszą pomoc. Chodzi o to, że nie mogę wyjechać simami na wakacje. Znaczy niby wyjeżdżają, wykupują wyjazd ale w otoczeniu wakacyjnym nie ma ich. Nie to, że sa niewidzialni, po prostu tam nie egzystują. Żadnych wskaźników, tego 'drzewka' z członkami rodziny no nic. Nie mogę wykonać żadnej akcji, mogę się tylko rozglądać po otoczeniu. Dodam, że czas mija normalnie, ale może tak sobie lecieć w nieskończoność - nie przenosi mnie z powrotem do domu. Próbowałam wyjechać nimi już kilka razy, bo może coś wyjdzie ale nic z tych rzeczy! W żadnej miejscowości wakacyjnej nie mogę grać. :( Czy ktoś wie może co powoduje taki błąd w grze? A, jeszcze jeśli chodzi o zainstalowane mody - mam tylko jednego antyshadera z MTS o nazwie 'velocitygrass nomosaic', aktualny z moją wersją gry. Wielkie dzięki za ew. pomoc :)

Björk 10.08.2011 11:42

WIELKI BŁĄD gry :( Pomaga przeniesienie do innego miasta rodziny. Powinni móc wyjeżdżać.

muffindance 10.08.2011 12:09

Mam straszny problem ze ścinającymi się simami... Zastygają w bez ruchu, czas leci jak opętany a wszystko ładuje mi się okropnie długo - szczególnie w Bridgeport. : ((( Inne miasta działają jak należy... Co mogę z tym zrobić? Dzisiaj tak się wkurzyłam, że wyłączyła komputer za jednym zamachem :/
Nie mam jakoś duzo dodatków, a jedyne mody to Master Controller i Pose Player...
Dodam, ze nie mogę ściągnąć aktualizacji. Pod koniec instalator się wyłącza wykrywają błąd w pliku.
Z góry dzięki.

Savigge 10.08.2011 13:13

Jakie masz ustawienia grafiki ? Bridgeport wymaga do optymalnego grania wysokich ;)

muffindance 10.08.2011 14:44

Dayliúé, gram na najwyższych detalach... Wcześniej dla próby je obniżyłam, ale ścinało się jeszcze gorzej. : /

Cookiex3 10.08.2011 21:05

Mam problem z miasteczkiem riverview. Instaluje je, pokazuje się że jest zainstalowane, jednak gdy odpalam grę nie ma go. Co zrobic ?

hare_krishna 12.08.2011 10:46

Brak Riverview po ostatniej aktualizacji

Jak wyżej - po ostatniej aktualce zniknęło mi Riverview z wyboru okolicy, mam oryginalną grę, gdy próbuję zainstalować od nowa to jest napisane że już jest zainstalowane, mimo że nie wyświetla mi się.
Dodam jeszcze że w grze nie wyświetla mi się w ogóle zawartość zmodyfikowana... po ostatniej aktualce.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:43.