![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Remus to jest tak że jak masz 2 gnomy na parceli to z czasem może ci się pojawic 3 w wieku ,,berbecia''
popatrz: http://img845.imageshack.us/img845/7...nieuws3967.jpg |
Próbowałam podać ten Eliksir Duchów dorosłemu, ale zostały te same opcje. Czy może to przez to, że on jest wampirem?
|
Cytat:
|
Mi tez się nigdy nie zdażyło by simka przywłaszczyła cudze dziecko jako opiekunka.
Co tyczy się dzieci duchów-jak jedno z rodziców( nawet te martwe) było wampirem do dziecko urodzi się normalne i będzie wampirem (mnie się akurat tak zdazyło) Mam na parceli trzy Magiczne Gnomy: Wampira, tego "Rapera" i tego staregp i nie rozmnażają mi się:( |
ja niestety mialam tak,ze dziecko poprostu zostalo na mojej parceli, zaden rodzic po niego nie przychodzil i musialam je usunac.
|
Cytat:
|
Ja mam proste pytanie; Jak dokonać interakcji czytania dziecku na dobranoc?
próbowałam wszystkiego co mi przyszło do głowy, ale to i tak nic nie dało http://forum.thesims.pl/images/smilies/frown.gif |
Klikasz na dziecko wieczorem, najlepiej kiedy jest znużone i jeśli masz jakieś książki dla dzieci bierzesz "czytaj do snu"
|
Moi śpią na łóżkach piętrowych, więc ta interakcja chyba nie jest możliwa ;) Ale ja mam pytanie do tych, którym się magiczne gnomy rozmnażają, bo u mnie się tylko starzeją, na razie nawet żaden nie umarł. Mam po jednym z każdego rodzaju, poza wampirzym. Tylko ten z podstawki się mi zestarzał, pozostałe nie. Co zrobić, żeby mieć gnoma "w pieluszce"?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:27. |