![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A w Stanach gra już jest?
|
nie mam pojęcia, ale pewnie jest :D
|
skoro w Rosji jest to w USA na bank :) bo to by było dość dziwne...
Media Markt z Olsztyna mi odpisał "Dostawy z grą The Sims 3 Zwierzaki spodziewamy się we wtorek 18.X i tego samego dnia gra trafi do sprzedaży." Ok jutro po pracy jade do Olsztyna :D tylko pytanie o której bedzie dostawa hmmm.... |
Ja chyba przy następnym dodatku zrezygnuję z Allegro i spróbuję zamówić grę w miejscowym sklepie komputerowym. Nie wiem tylko jak to będzie cenowo. W małych miasteczkach to raczej panuje drożyzna... No ale zobaczy się. Podejrzewam, że tak może być szybciej. Ja razem z wysyłką zapłaciłam za Zwierzaki 100 zł. Wydaje się drogo, ale w moim mieście w normalnym sklepie to i tak taniej mieć nie będę.
|
zapytałam sie Pana z MM odpowiedział że dostawe mają miedzy 10 a 13 i podał mi nr tel zebym dzwoniła i sie pytała jeszcze :)
Annie Ty jak masz taniej przez all to nie przepłacaj , byle gra do Ciebie doszła cała i sprawna. |
oo, to szybko bedziesz miala zwierzaki. ja to pewnie dopiero w weekend.
|
no ciesze sie bardzo ze juz jutro będe miała w swoich łapkach Zwierzaki :D dlatego nie lubie zamawiać przez allegro czy tam empik bo ja nie lubie czekać he
|
u mnie planowana wysylka 19, wiec moze pogram w weekend, ale zobaczymy. nie moge sie doczekac, juz nawet rodzine sobie stworzylam :D
|
ja to nawet odinstalowałam gre i od nowa wgrałam bez żadnych dodatków z neta bo mi fiksowała gra i elegancko teraz działa ,rodzinke stworzyłam i teraz tylko czekać :D
|
no czasem dostawa jest z rana lub dzien przed wieczorem :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:36. |