TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Megga 11.09.2005 09:13

FIRMA??????
Już na nic gorszego nie mogli się zdecydować?? To będzie do ****!!!! :censor:
Na pocieszenie tylko Nightlife....... :(

Nindë 11.09.2005 09:17

Och to dobrze że będzie taki głupi wg. mnie dodatek..Przynajmniej zrobi sobie przerwę w kupowaniu simsów..Chyba że w tym dodatku będzie coś bardzoo ciekawego..

Ale NŻ kupie.. ;d Już tylko parę dni..

Pawlo mnie się wydaje że będzie TS2 Firma gdzieś w marcu jak TS2 Na Studiach... ;)

magda_909 11.09.2005 09:38

wyobrazcie sobie ze patrze na reklame carefooru (czy jak to się pisze) i tam jest nocne życie od jutra, od 12 września, sprawdze to jutro, powiadomie jak coś

Mnie osobiści się podoba Firma, ale dużo bardziej wolałabym zwierzaki w pierwszych simach, zwierzaki były podstawą

Sahem 11.09.2005 09:54

I znowu nikt... Ja ciągle jestem zdesperowany :P Więc, jak ktoś kupował już coś, obojętnie co, w merlinie to niech mi powie, czy jeżeli pisze: "przewidywany termin realizacji zamówienia: 19.09.05" to czy mogę liczyć, że dostanę simy wcześniej, czy to już na pewno oznacza, że simy będę miał dopiero 19, bo ja nie wiem na co mam czekeć, czy na piątek, sobote, czy wogle na niedziele. Proszę odpowiedź.

Naprawdę zdesperowany do granic wytrzymałości Sahem;(

Kladź 11.09.2005 09:56

Saehm ja też pierwszy raz zamawiam, ale chyab Eveline powiedziała, że zcasem wcześniej o 1 dzień dadzą. Ale teraz wyszło tak że premiera w pt. A skoro muszą to wysłac to chyba 19.09 bo w sobotę i niedzielę tichyab raczej nie

Adi 11.09.2005 10:12

Firma! Moje mażenie! Moi rodzice mają sklep i jak robie moją rodzinke to nigdy nie wiem jaki im dać zawód. Ale teraz będzie super, zawsze mażyłem o takim dodatku. Otworzyć jakiś sklepiek, butik albo coś koło domu byłoby super. I na dodatek zatrudnić ekspedietnke w któej sie ktoś zakocha, albo zabotaże na konkuręcje, reklamy, ceny, dostawy, podatki, czynsze, Zus, its :P Takie to realityczne by było i fajnie by było.

Dzisiaj zamówiłem już NŻ. będe miał koło 18

Nindë 11.09.2005 10:14

Cytat:

Napisał magda_909
wyobrazcie sobie ze patrze na reklame carefooru (czy jak to się pisze) i tam jest nocne życie od jutra, od 12 września, sprawdze to jutro, powiadomie jak coś

Mnie osobiści się podoba Firma, ale dużo bardziej wolałabym zwierzaki w pierwszych simach, zwierzaki były podstawą

Tak, to możliwe że simsy mogą już być w tym sklepie jak i w innych sklepach sprzedawane wcześniej..Dlaczego ? Ponieważ, te sklepy już na pewno dawno dostały TS2 ŃŻ i są teraz tam gdzieś ukryte w magazynku.. :D Ja pamietam jak chodziłam do empiku w dniu premiery to facet który sprzedawał mówił że już TS jest zawsze kika dni wcześniej w sklepie od premiery..A oni sprzedawali przed oficjalną prmeirą..Niestety empik zlikwidowali.. ;( To był taki fajny sklep.. ;( ;(

Sahem 11.09.2005 10:16

No tak... Ale ja zamówiłem sobie to kurierem, i tam pisało, że jak kurier to dojdzie w 24h. A tam pisało, że wysyłają w dniu premiery i wychodziłoby, że dojdzie w sobote, a tam pisze, że "przewidywany" dzień to poniedziałek, czyli kurier 3 dni by to dowoził? Dlatego nie wiem co o tym myśleć.

Nindë 11.09.2005 10:21

Cytat:

Napisał Sahem
No tak... Ale ja zamówiłem sobie to kurierem, i tam pisało, że jak kurier to dojdzie w 24h. A tam pisało, że wysyłają w dniu premiery i wychodziłoby, że dojdzie w sobote, a tam pisze, że "przewidywany" dzień to poniedziałek, czyli kurier 3 dni by to dowoził? Dlatego nie wiem co o tym myśleć.

Sklepy internetowe zazwyczaj wysyłają grę tylko w ciągu dni roboczych czyli od pon. do piątku..Wiec dlatego nie dostaniesz w sobote i niedziele..(tak mi się wydaje.. :P )

Sahem 11.09.2005 10:25

Szkoda:( A może jednak, skoro wysyłają w dni robocze, to wychodziłoby, że piątek to dzień roboczy, a to prawda, jest dniem roboczym. W regulaminie, czy czymś tam na merlinie pisało "Wyślemy go w dniu podanym na fiszce, jeśli termin wydania pozycji się nie opóźni z winy wydawcy lub producenta i jeśli nie zawiedzie dystrybutor." I teraz mam kłopot, co to ta fiszka... Sprawdzałem w słowniku i mówiło, że to coś do teatru... A co to znaczy w internecie? Proszę napiszcie co oznacza ta "fiszka"

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:48.