![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Nie,nie można.można tylko w tym mieście w którym jesteś i w jego pod otoczeniach typu lazurowa promenada ;)
|
Przepraszam, że tak wykorzystuję temat, ale czy można przenieść rodzinę z Werony do np. Kwitnących Wzgórz?
Bo kiedyś grałam rodziną w Weronie i mi się spodobała, ale nie lubię grać w Weronie i chciałam ich przenieść do miejsca, w którym gram często... Jest jakiś sposób na przeniesienie ich? |
Cytat:
|
o boże ale problem dziewczyno 1 raz grasz w simy że nawet takiej prostej czynności nie umiesz ?!
|
Cytat:
|
Mam pytanie.Chciałam prowadzić cukiernię i chce żeby simowie jedli ciasta przy stołach.Co mam zrobić? nie chce żeby mi jedzenie kupowali tylko jedli!
|
Oni chyba jedzą tylko ja chcą. Możesz również, założyć restaurację i sprzedawać tam tylko ciasta itp.
|
Nie da się chyba tego zrobic..muszą kupować,a jedzą w restauracji ;)
O! Fiorella mnie wyprzedziła ;) |
Ja mam pytanie.! Ja niezbyt potrafię robić sklepy ;( A możecie mi napisać jak się robi restaurację? Albo jak zrobić że jak kupuję parcele nie w domu tylko na mieście i żeby sim tam chodził, i pracował?! PLIS odpiszcie proszę.!
Pomożecie mi?! |
Sory że post pod postem ale karolcia92 napisała : a później zamienisz ją kodem na parcelę mieszkalną.
Czyli tą restauracje! A jakim kodem?! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:26. |