TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Składniki i zaklęcia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3620)

.:WiLa:. 06.05.2005 14:09

Cytat:

Napisał ♪Suzka♪
Właśnie przeszukuję internet i widzę, ze kod na magimony to nie magicbud tylko magibud...muszę to wypróbować :shifty: wrócę i powiem wam, czy dziala...

Magibud? :O Dziwne, bo przeciez sama nazwa wskazuje, że ,,MAGICbud" albo ktoś kto to pisał po prostu sie pomylił i uciekła mu jedna literka, ale niewiem :) Sprawdz i powiedz nam czy działa :P

Anexia 07.05.2005 21:34

Mi na zwykłej działce najpierw wyrosła fasola, potam korzeń problemu a nie mam jeszcze kryształów ;(

.:WiLa:. 08.05.2005 16:44

Mi kryształek wyrósł za pierwszym razem, ale kiedy ściągnełam grzybka i zaczełam dużo czarować :P Aż sie zdziwiłam, bo nawet sie nie spodziewałam, że wyrosną ,,same", bo już wcześniej sobie wszystkie kryształki ściągnełam :)

♪Suzka♪ 08.05.2005 17:54

Cytat:

Napisał .:WiLa:.
Magibud? :O Dziwne, bo przeciez sama nazwa wskazuje, że ,,MAGICbud" albo ktoś kto to pisał po prostu sie pomylił i uciekła mu jedna literka, ale niewiem :) Sprawdz i powiedz nam czy działa :P

niestey, ale nie dziala...szlag :fist:

.:WiLa:. 08.05.2005 18:35

Ważne, że chociaż są te grzybki :) Chociaż po ich magimonach nie można sie przeprowadzić do Abrakadabrowa :( A wogle kod byłby wygodniejszy :P

pulpecik 25.05.2005 09:48

problem

Mam mały problem. I to chyba dobre miejsce. Otóż mam wszystkie części SImów no i grałam sobie normalnie. Czarowałąm ludzi i wsyztsko było ok. :D Ostatnio zauwazyłam ze nie moge żucić czarów na żadnego człowieka, żadnym simem. Dziecko tez nie może. Moge je jedynie odkrywać. ;(
HELP

.:WiLa:. 25.05.2005 14:18

Hmmm... Wiem, że to głupie, ale mają w magazynku różdzki?? :P A może rzucałeś czary w miejscu publicznym i twoi simowie zostali ukarani? Albo skończył im sie zapas czarów? :O Albo to po prostu błedy w grze? Jakies rozwiazanie musi być... :wacko:

pulpecik 25.05.2005 17:40

Mam różdzke w magazynku. Nie nie zostali ukarani. Nie wwiem czy to błąd bo nic sie nie pojawiło i to się tak stało z dnia na dzień. I tak jest z każdym nowym simem. Nie ma polecenia rzucania czarów na innych simów. ALe na lodówke flamingi i te głupie małe gnomy moge, no i na siebie.

simka~guśka 26.05.2005 11:58

Cytat:

Napisał Ukash
no pewnie :)

muchomory moga wyrosnac na dzialce jak usiadzie sie na tym krzeselku-grzybku
takim bialym ^_^ ale to jest zrobione zeby dzieci mogly miec ten skladnik :)
bo nie moga sobie kupic :)

Ja cały czas na tym grzybie siedzę i nic!!!! :1smutny:

.:WiLa:. 26.05.2005 15:26

Cytat:

Napisał pulpecik
Mam różdzke w magazynku. Nie nie zostali ukarani. Nie wwiem czy to błąd bo nic sie nie pojawiło i to się tak stało z dnia na dzień. I tak jest z każdym nowym simem. Nie ma polecenia rzucania czarów na innych simów. ALe na lodówke flamingi i te głupie małe gnomy moge, no i na siebie.

A ściągałaś ostatnio jakiś dodatek z neta? Bo np. ja jak ściągnełam se tego grzybka i miałam nawet ze 3000 magimonów to i tak nie mogłam kupić działki w Abrakadabrowie i pisało, że posiadam -2 magimony :O Może u ciebie jest podobnie. Albo przypomnij sobie co ostatnim razem robiłaś w tej grze przed tym jak przestało działać rzucanie czarów :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46.