![]() |
Cytat:
|
Mi na zwykłej działce najpierw wyrosła fasola, potam korzeń problemu a nie mam jeszcze kryształów ;(
|
Mi kryształek wyrósł za pierwszym razem, ale kiedy ściągnełam grzybka i zaczełam dużo czarować :P Aż sie zdziwiłam, bo nawet sie nie spodziewałam, że wyrosną ,,same", bo już wcześniej sobie wszystkie kryształki ściągnełam :)
|
Cytat:
|
Ważne, że chociaż są te grzybki :) Chociaż po ich magimonach nie można sie przeprowadzić do Abrakadabrowa :( A wogle kod byłby wygodniejszy :P
|
problem
Mam mały problem. I to chyba dobre miejsce. Otóż mam wszystkie części SImów no i grałam sobie normalnie. Czarowałąm ludzi i wsyztsko było ok. :D Ostatnio zauwazyłam ze nie moge żucić czarów na żadnego człowieka, żadnym simem. Dziecko tez nie może. Moge je jedynie odkrywać. ;(
HELP |
Hmmm... Wiem, że to głupie, ale mają w magazynku różdzki?? :P A może rzucałeś czary w miejscu publicznym i twoi simowie zostali ukarani? Albo skończył im sie zapas czarów? :O Albo to po prostu błedy w grze? Jakies rozwiazanie musi być... :wacko:
|
Mam różdzke w magazynku. Nie nie zostali ukarani. Nie wwiem czy to błąd bo nic sie nie pojawiło i to się tak stało z dnia na dzień. I tak jest z każdym nowym simem. Nie ma polecenia rzucania czarów na innych simów. ALe na lodówke flamingi i te głupie małe gnomy moge, no i na siebie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46. |