![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
Ja w lustrach nie moglam jej znalezc ale byla gdzies w tych dekoracjach, sa jakies 2 rodzaje tych apteczek tam :)
Sa bardzo fajne nowe ubrania,strasznie mi sie podobaja:) oczywiscie najwiecej dla kobiet :) Smieszn e jest to bo na jednym blokowisku umiescilam rodzine z tym dzieckiem raczkujacym,ale nią nie gram,tylko inna, i smiesznie jest jak ten dzieciak sobie pelza sam po podwroku tak jak reszta sasiadow :) a to ssij twarz jest zabawne :) w interakcje oprocz gestow jest tez "opowiedz o.." i 5 roznych opcji, cos takiego:) i fajne jest jeszcze przy zakochanych simach "przytulaj sie pod oblokami" chyba we flirtuj czy w czyms tam,i wtedy simy dwa sie klada w objeciach i patrza w niebo :) |
Cytat:
|
Tylko jedno mnie rozczarowało. Miałam nadzieję, ze zrobią tak jak w Abrakadabra, że w ostatnim dodatku zaktualizuja filmik na poczatku :P
|
Mam OŻ od wczoraj i trochę znudziło się już po jednym dniu grania, jakoś gra nie wciaga (a np od CPR nie mogłam się oderwać)...
Od razu poczyniłam kroki by stać się wiedźmą i mam 3 wiedźmy w jednym mieszkaniu - złą, neutralna i dobrą. Rewelacją są trony dla wiedźm regenerujące siły - wszystkie paski potrzeb na max. Acha i moje 2 wiedźmy mają już umiejętności magiczne na maxa. Nie moge znaleźć informacji do jakiej grupy społecznej należy dany sim. Wie ktoś gdzie to jest? |
Ja tam mam wiedźmę dobrą 7lvl i złą 5lvl. Fajne jest to wygnanie sima ;P
|
osiedlowe życie może być bardzo fajnym dodatkiem niedługo to mój komputer nie zmieści wszystkich gier
|
Ja już mam Osiedlowe życie.
Miasto jednak nazywa się Jaskinia Pokrzyku . xD |
To ja mam pytanie do tych, którzy już grali- czy jest jakaś nowa kariera?
|
To ja mam pytanie do tych, którzy już grali- Czy można mieć tam samochody ? Czy najpierw trzeba mieć NOCNE ŻYCIE ?
|
A ja sama mam pytanie.
Jak zamieszkać z kims? Bo ja nie umiem ;< |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:25. |