![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Dzięki Bjork :)
Czy rozumiem. Kliknę "i" na klawiaturze i będzie.? :) |
Cytat:
|
BARDZO ważne
Chce wyprowadzin Dona Lotario z domu do bloku. Jak to zrobiić? klikając na gazecie lub komputerze poszukaj domu dla siebie? ale ja chcę tak zeby on podpisał umowę i w ogole tak jak byla o tym mowa... PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZĄ ODPOWEIEDŹ ;* !
|
Z tego co zrozumiałam to najpierw wstaw blok w Miłowie potem graj rodziną Lotario (chyba że jest nadal sam w domu to wtedy tylko narzędziem żeby tylko całą rodzine wyprowadzić) potem weź nim żeby do bloku sie wprowadził ,zajął mieszkanie i cała filozofia (oczywiście jeżeli o to chodziło):)
|
Cytat:
Jeszcze raz dziękuje. Bo z Wami życie lepsze ;D |
Cytat:
|
Dzięki wam ;* W razie wątpliwości będę jeszcze pisać
|
ja mam pytanie, może trochę głupie, ale jednak ;)
dlaczego do mieszkań w bloku wprowadzają się sąsiedzi jako pojedyńcze osoby, bez partnerów czy dzieci? |
Tak jest pewnie dlatego, że twórcy zrobili możliwość wziecia ślubu z osobą mieszkającą w tym bloku.
|
A ja mam pytanie troche nie związane z dodatkiem no ale w innych tematach nie dostałam odpowiedzi. Tak więc: jak poznać maxisowrgo sima? Szukam wszędzie po mieście itd ale nie mogę znaleźć a mój sim niedługo będzie dorosły a chce go z tą dziewczyną poznać! Jakiś kod jest czy coś?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:07. |