TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Osiedlowe Życie - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46252)

aluminium. 02.03.2009 19:14

Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Dzięki Bjork :)

Czy rozumiem.
Kliknę "i" na klawiaturze i będzie.?
:)

ultraviolence 02.03.2009 20:20

Cytat:

Napisał Daaagi (Post 972283)
Dzięki Bjork :)

Czy rozumiem.
Kliknę "i" na klawiaturze i będzie.?
:)

Aby ustawić meble po skosie, nie naciskasz na klawiaturze literki "i", ale te dziubki (">" albo "<") :)

simswerka 02.03.2009 20:41

BARDZO ważne

Chce wyprowadzin Dona Lotario z domu do bloku. Jak to zrobiić? klikając na gazecie lub komputerze poszukaj domu dla siebie? ale ja chcę tak zeby on podpisał umowę i w ogole tak jak byla o tym mowa... PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZĄ ODPOWEIEDŹ ;* !

Ajloneczka 03.03.2009 13:51

Z tego co zrozumiałam to najpierw wstaw blok w Miłowie potem graj rodziną Lotario (chyba że jest nadal sam w domu to wtedy tylko narzędziem żeby tylko całą rodzine wyprowadzić) potem weź nim żeby do bloku sie wprowadził ,zajął mieszkanie i cała filozofia (oczywiście jeżeli o to chodziło):)

aluminium. 03.03.2009 14:11

Cytat:

Napisał helena (Post 972393)
Aby ustawić meble po skosie, nie naciskasz na klawiaturze literki "i", ale te dziubki (">" albo "<") :)

Och, rozumiem. Źle zrozumiałam treść wiadomości od Bjork.
Jeszcze raz dziękuje.

Bo z Wami życie lepsze ;D

ultraviolence 03.03.2009 14:47

Cytat:

Napisał Ajloneczka (Post 972691)
Z tego co zrozumiałam to najpierw wstaw blok w Miłowie potem graj rodziną Lotario (chyba że jest nadal sam w domu to wtedy tylko narzędziem żeby tylko całą rodzine wyprowadzić)

Po wstawieniu bloku w otoczeniu, wcale nie musi wchodzić do rodziny Lotario (niezależnie od tego czy Don jest sam, czy też nie). Po prostu od razu użyj narzędzia przenoszącego rodzinę do skrzyni rodzin. Potem już tak jak napisała Ajloneczka: wybierasz blok, który Ci odpowiada i tam wprowadzasz rodzinę Lotario. Potem oglądasz dane mieszkanie, kilikasz na "wynajmij" i już :)

simswerka 03.03.2009 15:07

Dzięki wam ;* W razie wątpliwości będę jeszcze pisać

scu 05.03.2009 13:52

ja mam pytanie, może trochę głupie, ale jednak ;)
dlaczego do mieszkań w bloku wprowadzają się sąsiedzi jako pojedyńcze osoby, bez partnerów czy dzieci?

zelkam 05.03.2009 14:24

Tak jest pewnie dlatego, że twórcy zrobili możliwość wziecia ślubu z osobą mieszkającą w tym bloku.

simswerka 05.03.2009 15:30

A ja mam pytanie troche nie związane z dodatkiem no ale w innych tematach nie dostałam odpowiedzi. Tak więc: jak poznać maxisowrgo sima? Szukam wszędzie po mieście itd ale nie mogę znaleźć a mój sim niedługo będzie dorosły a chce go z tą dziewczyną poznać! Jakiś kod jest czy coś?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:07.