![]() |
Odp: Simy (TS3) by marandile
O, wreszcie nowa piękność :D
Trochę przeraziło mnie jej spojrzenie, ale nie wiem czemu. Włosy są bardzo fajne, ale za mało oryginalne. A poza tym, raczej nie mam zastrzeżeń ;) Ocenka: nieskończoność-3/10. |
ktos jeszcze oceni? :D
|
Wydawało mi się, że już tą simkę oceniałem, ale cóż... Simka jest taka realistyczna. Prezentacja również bardzo ładna, zresztą jak zawsze :P. Simka jak najbardziej na plus!
10/10 |
Paula nie za bardzo mi się podoba, za to Grace owszem.
Jest taka realistyczna! Ma trochę za szerokie usta i za duży nos, ale to tylko drobne szczególiki, które mogłabym w sumie pominąć. I tak dam 10/10. |
|
Prezentacja miodzio, wreszcie nie jest na białej ścianie, tylko na wspaniałych z resztą drewnianych panelach.
lecz simka jest już nieco gorsza, ubranie i fryzura są prześwietne, ale jej usta zbyt bardzo układają się w dzióbek, który nie wygląda ładnie, tak samo ten chudy nosek :] oczy *-* 7/10 |
Jedyne co mi się nie podoba, to trochę za chudy nos.
A poza tym simka śliczna. Cudne oczy *.* Fryzura tak samo. 9,9/10 |
Śliczna jest. Bardzo przypomina Natalie Portman, szczególnie na drugim zdjęciu! Ja nie mam zastrzeżeń. Jeżeli jakiś sim/simka mi się podoba daję 10/10, pomijając małe wady(o ile są), ale ja w przypadku tej simki żadnych wad nie widzę.
10/10 |
Jak ty to robisz, że jednocześnie twoje simki niczym konkretnym się nie wyróżniają, to wszystkie są takie naturalne? Najbardziej podoba mi się Paula i Kim. Są słodkie!
|
Kim jest prześliczna po prostu. ;> Nos może jest zbyt wąski, poza tym jest śliczna, taka słodka. :)
9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:44. |