![]() |
Odp: By Trykuu.
|
Bardzo ładna. Na pierwszy rzut oka niepozorna i mało wyrazista, ale jak się jej przyjrzeć, to ma to "coś". Niby melancholijna, zamyślona, ale niejednemu przywaliłaby, kiedy zaszła taka potrzeba. A może to nadinterpretacja z mojej strony?
Cieszę się, że zmieniłeś styl. Nie żeby mi się wcześniejsze simki "z pazurem" nie podobały, po prostu fajnie, że nie trzymasz się tylko jednego. 10/10 -w szczególności za oczy. |
Dziękuję, myślałem, że nikt nie zauważy o co mi chodziło:)
|
niestety nie zaskoczę Cię krytycznym komentarzem..
najnowsza simka jest świetna, wygląda tak realistycznie *0* masz talent, 10/10 |
talent? Proszę Cię, wydaje mi się, że nie istnieje coś takiego jak talent w robieniu simsów. W końcu to tylko klikanie myszką;)
|
Ja klikam myszką i efektu nie odważę się nawet porównać do Twoich simów.
Więc jakaś forma talentu to jest;) |
Przesadzasz Kicajku, przesadzasz;)
|
A mnie za to w ogóle się nie podoba. Nos jest za nisko, szczególnie widać to na tym drugim zdjęciu z lewej. Oczy są zdecydowanie za małe, a brwi to już w ogóle nie pasują :|. Simka ma i tak podłużną twarz, a fryzura sprawia, że prezentuje się ona jeszcze gorzej. To tyle ode mnie. ;)
|
sprawia wrażenie takiej, hmm, nieśmiałej? nie wiem, brakuje mi słowa w tym momencie. ale nie jest w moim guście, podobają mi się włosy no i wielki plus za ciuszki, niestety nic więcej.
|
A czemu mój prywatny newsletter przestał działać? Teraz nie wiem, kiedy są nowe Simy u Ciebie :( Za dużo się dzieje w tym dziale i nie nadążam z oglądaniem i komentowaniem. Co do postaci powyżej - ja mam tylko jeden, jedyny komentarz - Paris Jackson, córka Michaela <333 Podobieństwo jak dla mnie widać gołym okiem. Czyż muszę mówić, że jest śliczna? :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:40. |