![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Hej a ja mam pytanie jak jest ze ślubem bo na jednym zdjęciu było pełno takich krzesełek itp można normalnie urządzić ślub ?
|
Jeśli chodzi ci o to - do ślubu nie potrzebne są krzesełka.
A czy wie ktoś może dlaczego gdy włączyłam gre wszystko było normalnie, potem moja simka pojechała do szpitala a gdy chciałam by wróciła do domu to jechała np. do plazmy potem do kujona, a jak chciałam ją przeprowadzić telefon był zablokowany ? Czyli inaczej nie miała domu. PS. Nie mam żadnych modów, ale gram na zapisie ''przedpokoleniowym''. |
Cytat:
|
A które to te gnomy z podstawy? Ja mam tylko tego w dekoracjach do ogrodu z bródką.
|
Te w dekoracjach są zwykłe i nic nie robią. "Prawdziwe" gnomy znajduje się w różnych miejscach lub kupuje w katalogu, ale po wpisaniu BuyDebug.
|
Ale te z BuyDebug to są z różnych dodatków,ktore są więc z podstawy? Mam tego z brodką,tego "rapera" i wampira i nie starzeją się i nie rozmnażają. Tylko pozycje zmieniają...
|
Mi się zestarzał tylko taki z bródką w czerwonej czapeczce. Z resztą, to powinny być przy nich ikony z którego dodatku pochodzą.
|
a jak w ogóle mieć te prawdziwe gnomy nie tylko dekoracyjne o trzeba zrobić ? ;) b nic o tym nie wiem.. -.-
|
Możesz je wyłowic, znaleźc w katakumbach lub w śmietnikach. Czasem zamiast kamieni mogą ci przysłac gnoma, znależc w prace lub kupic w komisie.
możesz też wpisac buydebug i kupic |
Chciałabym zapytać, czy da się jakoś zainstalować ten dodatek tak, aby nie była potrzebna płyta?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:21. |