TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

Stephenowa 21.11.2011 12:59

Odp: Pytania i odpowiedzi

ShiinaLP zawsze można bylo przenosic tak rodziny, o ile Cie zrozumialam. Mowisz o opcji na telefonie lub komputerze? A jeżeli mocno zalezy Ci na oswiadczynach tego sima, to zawsze mozesz zmienic aktywna rodzine i bedac nim, oswiadczyc sie jej. :)

ShiinaLP 21.11.2011 13:24

Stephenowa, mówię o opcji wprowadzania się podczas zawierania małżeństwa (gdy małżonek wprowadza się do aktywnego sima). Nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić czy aktywny sim może się wprowadzić do małżonka, a tu się okazało, że może.

O zmianie aktywnego sima wiedziałam, ale właśnie chodziło mi o to, aby tego nie robić. :)

ginsei 21.11.2011 15:16

Było przed zwierzakami - musiałaś nie zauważyć, bo przy okazji ślubu wyskakiwało okno dotyczące kogo chcesz przy okazji przeprowadzić. Jeśli nie było tego na 'podstawce', to ja się z tą opcją spotkałam, jak już miałam WP i Karierę oraz te akcesoria.

Stephenowa 21.11.2011 15:40

Ah, wiec nie zrozumialam. :p Jestem pewna, ze byla ta opcja przed zwierzakami, chociaz ja z niej nie korzystalam nigdy, bo wprowadzam simy do siebie przed slubem. Az sprawdze, jak bede grac. :p

enusiaq 21.11.2011 16:46

Kochani ja mam mega szybkie pytanie. Oglądając simy niektórych z Was zachciało mi się pościągać dodatki. Tzn: tylko i wyłącznie oczy, makijaże, usta itp. gdzie to wgrać? I czy gra sie nie popsuje?

Rosemarie 21.11.2011 18:00

Cytat:

Napisał enusiaq (Post 1476101)
Kochani ja mam mega szybkie pytanie. Oglądając simy niektórych z Was zachciało mi się pościągać dodatki. Tzn: tylko i wyłącznie oczy, makijaże, usta itp. gdzie to wgrać? I czy gra sie nie popsuje?

Pliki package w folderze Downloads->Mods. :)

xMalwina 24.11.2011 17:41

Cześć Miśki! :) Mam pytanko. W rodzinie mam dwóch simów (rodzeństwo), oraz dwa konie. I papugę, jeśli się liczy :P I któregoś razu facet baraszkował ze swoją lubą i zauważyłam zupełnie przypadkowo, że nie mogą zrobić sobie simiątka. Okazało się, że w rodzinie jest za dużo simów... Dwóch simów? Dwa konie? Za dużo? Co prawda klacz jest źrebna, ale przecież nie urodzi więcej niż jedno. Zawsze rodzą jedno. :(

ginsei 25.11.2011 12:34

A czy u lubej jest miejsce na dziecko?

Bo ja cię zrozumiałam tak, ze kierujesz rodzeństwem i z tego rodzeństwa, facetem baraszkowałaś z kobietą, która nie jest w twojej aktywnej rodzince.
W takiej sytuacji dziecko będzie zamieszkiwać z matką, a co za tym idzie - możesz mieć nawet jednego Sima, ale jak rodzinka wybranki jest ośmioosobowa, to się skichać możesz, a nie zaciążysz ;)

Ograniczenia są takie:
max Simów - 8
max zwierząt - 6
suma zwierząt i Simów - 10
Więc mając 2 rodzeństwa możesz mieć spokojnie 6 zwierząt, przy trójce zwierząt (gdy ci się konie oźrebią), możesz mieć 7 Simów.

Przepraszam, że post pod postem, ale właśnie przeczytałam w nowym CD-Action (w recenzji Zwierzaków), że jest możliwe zamiana zwierzęcia w Sima. To prawda? Słyszeliście coś o tym?

Ponoć jest 'coś' co jest w stanie to zrobić...

anie_1981 25.11.2011 23:34

Tak, ale w wersji na konsole. Zwierzaki mają coś takiego jak moce karmy.

ginsei 26.11.2011 11:25

Tego, to już nie napisali... Albo znowu ja nie doczytałam, że to na konsolę...
Dzięki Anie :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:43.