TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Narutoman 17.10.2011 17:27

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja nie mogę teraz się zastanawiam czy na pewno chce zwierzaki :/

Jak mi dzikie konie mają biegać ulicami a samochody jeszcze przez nie będą przenikać...

anjanka 17.10.2011 17:28

xometr ale w PL kupiłeś/aś?

Narutoman nie marudź i kupuj :P a mnie wkurzają paparazzi :/ i myśle czy nie usunąć ten dodatek ale tam fajne ciuchy są

Rosemarie 17.10.2011 17:28

no tak, irytujące i nienaturalne, gdy dzikie konie po ulicy biegają XD

xometr 17.10.2011 17:30

anie jak mam tylko duże ptaki ;p A tak poważnie to zaraz zobaczę co mają do zaoferowania. Z małych zwierząt są po 3 gatunki. 3 węże, 3 jaszczurki, żółwie oraz jako gryzonie:szczur, wiewiórka i coś trzeciego, nie pamietam co to było. Po występowaniu domyślam się że są również jakieś dzikie gatunki. Jeszcze tego nie sprawdzałem. Sprawdzę też rozsiewacze czy jest coś więcej niż mieliście w demie.

Tak kupiłem w pl dokładnie w Łodzi. Pisałem o tym kilka stron wcześniej

@MOD: Nie piszemy posta pod postem!

nmin 17.10.2011 17:31

Cytat:

Napisał anjanka (Post 1460558)
a mnie wkurzają paparazzi :/ i myśle czy nie usunąć ten dodatek ale tam fajne ciuchy są

Skoro chcesz usunąć dodatek, to znaczy, że Osobistości nie potrzebujesz, więc po prostu zainstaluj sobie najzwyklejszy Nraas MasterController i zawsze, gdy Twoi Simowie zdobędą gwiazdki, kasuj je, wtedy paparazzi nie przyjdą.

anjanka 17.10.2011 17:33

nmin taak tylko ja sie boje że gra bedzie mi fiksować :/ tak samo jak sciągnełam sobie dodatki nieoficjalne typu ubrania i fryzury to mi się gra co 30 min wyłączała i boje sie ze z tym Nraasem bedzie tak samo...

xometr zazdroszczę ! ja jutro jade po pracy kupić i siedze do wieczora ,dobrze ze narzeczony ma na drugą zmiane to nie bedzie mi truć gitary ze non stop siedze :D juz ma dosyć tych simsów hi hi

xometr 17.10.2011 17:34

Acha nim zapomnę. Anie na mrówki niestety można tylko patrzeć, brak jakichkolwiek innych interakcji oprócz "ogladaj"

Juhas 17.10.2011 17:40

Ja dziś byłem w warszawskiej Arkadi. Nie ma w niej zwierzaków w rzadnym ze sklepów. Ale w saturnie babka mi mówiła że mają dostawę albo jutro rano lub popołudniu tego samego dnia :)

Ale i tak kupię pewnie w piątek bądź sobotę :)

Searle 17.10.2011 17:47

Cytat:

Napisał xometr (Post 1460545)
Po SV biegają dzikie konie. Biegają normalnie po ulicach jak samochody. Oczywiście jak to w simsach bywa samochody i konie przenikaja się wzajemnie.

Jaka bzdura. Tego się właśnie obawiałam.

Juhas 17.10.2011 17:51

Nie wiem jak Wy, ale ja niechcę by lodziarka mi stała pod domem parę dni jakby mnie ktoś śledził :O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:06.