![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Następnym razem pamiętaj o mojej propozycji a co do samej gry to ja osobiście się zawiodłem. Małe zwierzaki zostały bardzo zmarginalizowane. Mimo że mają kilka opcji interakcji to jednak jest ich zdecydowanie za mało. Według rozsiewaczy nie doszły nawet żadne robaki czy motyle ba nawet nie ma nowych skał a to chyba nie wymagało zbyt wielkiego nakładu pracy.
Cytat:
|
Lodziarka mi się podoba, ma swój charakter :) Ale nie chcę agentów od loda pod swoją posiadłością! :D:P
Ptaszki cudne, nieważne usterki graficzne liczy się to że są :) Mnie czekanie uczy często wyrywania włosów z nerwów :P Xometr jutro jeśli mogę to zamawiam screny z AP :D |
Fajne screeny ^^ Lodziarnia ma klimat... lodziarni? Ptaszki nawet, nawet. Rozbroił mnie drugi screen - jak duch wampira obserwuje ptaszka :D
|
no i pewnie wóz z lodami będzie jeździł tylko po tej okolicy tak jak było z po zmroku
|
|
A nie da się tej lodziarni czym usunąc? :D
Bo ja podejrzewam, że jeśli mnie spotka takie auciszcze to będę zdolna się stamtąd w ogóle wyprowadzic. |
Sebi właśnie nie, Xometr robił te screeny w SV ;)
Dobrze że lodziarnia nie ma swoich placówek jak barek z PZ. |
Ja nie mogę :/ już to sobie wyobrażam te wszystkie konie... pff... myślałem że nie będzie ich w centrum miasta :/ że twórcy bardziej się postarają :((
Xometr czy jest naprawdę aż tak źle? :( Cytat:
|
Hej, był ktoś w Empiku już ? Bo na stronie sklepu edycja limitowana jest cały czas w przedsprzedaży i czekają do 21. ale normalna wersja jest już dostępna, także myślę, że ta jest już na półkach ;)Ktoś to może potwierdzić?
Jutro jadę do Empika :) |
Ja dziś byłem w empiku. Nie ma jeszcze zwierzaków ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:15. |