![]() |
Ja mam 2smoki złotego i purpurwego
złoty bardzo żadko daje łuski i łzy a purpurowy jeszcze niewiem :P |
Wiecie co musimy jak najszybciej wymyslic jakis konkretny temat smokow bo Galazek ma zamiar zamknac temat.
|
[B] A więc może podamy sobie ciekawe wskazówki na temat chodowli smoków. Ja miałam bardzo śmieszny przypadek bo kiedy wyklówał mi się żółty smoczek to przesunełam kołyskę i okazało się na parę simowych minut że w kołysce było 2 - gie jajko. :o Dziwne no nie???? Ale nie chciało sie wykluć.
|
mi by sie przydaly takie wskazowki...:) moj smok to potrafi tylko palic dom, ostatnio o malo co nie splonela mi biblioteka! :( Jak chodowac bezpiecznie smoki??? :blink:
|
Jeśli chcesz aby twój dom i simsy były bespieczne to zagrodż smoki w ogródku i daj i tam kwiatki. A najlepszym rozwiązaniem to zaspoko***ie wszystkich potrzeb skoka czyli: jedzenie-kwiaty śmieci i smakołyki; rozrywka lalkoa i głaskanie ; toważystwo - zabawa z innym smokiem lub zwierzakiem.
A teraz wiadomość z ostatniej chwili wsszyscy słyszeli o plotkach o zielonym smoku a to znalazłam niedawmo: Cytat:
|
Ja zeby moj smok nie podpalil nic po kazdej jego drzemce go glaszcze itp
|
Dzięki Simsomaniak! :) Dzięki Simsofanka#1! :) Teraz będę mogła kupić smoka! :D
|
Cytat:
Ok, jak wam sie nie chce to napisze jeszcze raz : Niema zielonych smoków! Ten na okładce jest zielono-żółty. Jasne? **** Coś na temat chodowli smoków....hmmm.. to tak: Smoki są strasznie głodne nawet jak niedawno jadły. Na samym początku trzeba sprawdzić jakie kwiatki najbardziej mu smakują i co jakiś czas uzupełniać mu jego "tależyk" :) |
Mi się urodził czerwony, filoetowy, zielony i niebieski!
Niebieski urodził mi się wtedy gdy w ogóle o niego nie dbałam cały czas płakał( nie wiem czy można nazwać to płakaniem) nie opiekowałm się nim bo chciałam zobaczyć czy może przyjdzie opieka SMOKOŁECZNA :lol: |
Jak to mozliwe przeciez zielonego nie ma :blink:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:50. |