TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Lapis_Lasuli 20.06.2005 11:50

Cytat:

Napisał :..:Chanelle:..:
Słuchajcie będę miała na studiach już w piątek,więc powiedzcie mi jeszcze:
Co można kupić do swojego pokoju w akademiku????

Do swojego pokoju możesz kupić wszystko ztrybu kupowania, ale jest problem - jeśli nie grasz na kodach i nie powiększasz pokoju to mousisz mieć miejsce gdzie to zmieścić... Chyba że kupisz do akademika tak, że każdy będzie mógł z tego czegoś korzystać.

magda_909 22.06.2005 06:56

Chciałabym zapytać o dwie ważne sprawy

1, Czy procesor AMD SEMPRON 2500+/333 BOX SCA (przepisywałam to z kartki,
to jest procesor w miarę w dobrej cenie) no czy dobrze będzie na nim działała
gra

2. No i karta graficzna 141 SAPPHIRE ATI 9550 128MB 128b TV/DVI (to też prepisywałam z kartki) no czy też bedzie dobrze z nią simsy działały (ale oczywiście chodzi o the sims 2 i na studiach)

WIem że to wszystko jest napisane w instrukcji ale ja się nie znam, nie wiem co jest gorszym, lub lepszym modelem czegoś.
Proszę pomóżcie, bo mam zamiar zrobić małą przeróbkę komputera, ale nie chce kupić kiczu.

Wilczek 26.06.2005 09:06

Cytat:

Napisał rainne
5. pracować ale jako obsługa w stołówce, osobisty trener, w kawiarni parząc kawę, grając w zespole. nie ma standardowych prac, tylko takie dorywcze.

A mozna miec zespol :huh:?? Czy chodzi poprostu o granie za napiwki :hmm:? Bo ja bym bardzo chciala grac w zespole to powiedz plis jak to zrobic ;( .

rainne 26.06.2005 11:15

Cytat:

Napisał Wilczek
A mozna miec zespol :huh:?? Czy chodzi poprostu o granie za napiwki :hmm:? Bo ja bym bardzo chciala grac w zespole to powiedz plis jak to zrobic ;( .

tylko można grać za napiwki. po prostu idziesz do miejsca, gdzie są instrumenty, zaczynasz grać na jednym, to zaraz przychodzą inni simowie i zaczynają grać na pozostałych instrumentach - taka namiastka zespołu.

Cytat:

Napisał magda_909
czy dobrze będzie na nim działała gra

ja mam komputer ciut lepszy od tego (a mianowicie kartę 9600) i wszystko śmiga na najwyższych detalach, więc nie powinnaś się o nic martwić. chyba, ze o ilość RAMu, jeśli jest ich 512, to się nie przejmuj, bo gra pójdzie bardzo ładnie.

Megga 29.06.2005 13:46

Mam kilka błędów w grze, więc chcę przeinstalować TSNS.
Czy znikną moje rodzinki, które mają wspomnienie dotyczące studiów?

lay 30.06.2005 08:10

Cytat:

Napisał Megga
Mam kilka błędów w grze, więc chcę przeinstalować TSNS.
Czy znikną moje rodzinki, które mają wspomnienie dotyczące studiów?

Nie jestem pewna, ale chyba nie da się przeinstalować samych NS... Zawsze możesz zachować wszystkie rodzinki...

Megga 30.06.2005 11:03

Cytat:

Napisał lid

Nie jestem pewna, ale chyba nie da się przeinstalować samych NS... Zawsze możesz zachować wszystkie rodzinki...

Naprawdę? A jak?
Bo ja nie wiem

rainne 30.06.2005 11:28

Cytat:

Napisał Megga
Naprawdę? A jak?
Bo ja nie wiem

kopiując moje dokumenty (najlepiej całe, co by nie zapomnieć o niczym).

Megga 30.06.2005 14:11

Cytat:

Napisał rainne
kopiując moje dokumenty (najlepiej całe, co by nie zapomnieć o niczym).

Dzięki! Ale mam jeszcze jeden problem.
Moje simki zaprzyjaźniły się z 3 z tajnego stowarzyszenia i nic...nic nie przyjechało i nie zabrało ich do siedziby... Co robić? Zależy mi na poprawianiu stopni za pomocą komputera... ;(

rainne 30.06.2005 14:13

Cytat:

Napisał Megga
Moje simki zaprzyjaźniły się z 3 z tajnego stowarzyszenia i nic...nic nie przyjechało i nie zabrało ich do siedziby... Co robić? Zależy mi na poprawianiu stopni za pomocą komputera... ;(

na pewno z trzema osobnikami w ciemnych marynarkach z lamami na klapkach?
na pewno czekałaś simem, który nie spał, a który przyjaźnił się z tymi osobami, do godziny 23? :)
bo jeśli tak, to jesteś drugim przypadkiem, który znam, któremu nie udawało się dostać do tajnego stowarzyszenia pomimo spełnienia wymogów - -'

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:26.