![]() |
Ja żadnego kodu nie znam. Jeśli nie chcesz by chodziły do szkoły to po prostu je nie puszczaj, tylko wtedy zabierze je opieka społeczna ;)
|
spróbuj simpe ;) ustaw, żeby mały sim był "adult" (czyli dorosły). będzie wyglądał jak dziecko, ale będzie miał opcje dorosłego, no i nie będzie chodził do szkoły ;P
|
plis pomuzcie!!!warsztat mi sie nie wlacza ;(
|
Cytat:
|
Pomóżcie mi!
Mam pytanie:
Co zrobić żeby fryzury i postacie w Simsach 2 wgrały się poprawnie, a nie źle?! :gu: :gu: :gu: :( :( :( |
Cytat:
Moje Dokumenty->EA GAMES->The Sims 2 -> Downloads Jeżeli nie masz folderu "Downloads" to go utwórz. Uważaj, żebyś nie wpisała przypadkiem "Download" albo nie zrobiła żadnej, innej literówki ;) 2.Jeśli fryzury są spakowane trzeba je wypakować Winrarem lub Winzipem 3.Jeśli fryzura wymaga mesha - ściągnij go, wypakuj i również wrzuć do Downloads. |
Hej mam pytanie, skąd mogę ściągnąć fajne ciuszki, fryzury mebel itp. Posiadam tylko TS2, TS2:NS, TS2:NŻ... Prosiła bym o podanie jakiś stronek jeśli można :-)
|
|
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Hej,
mam pytanko, jak zrobić, by na przyjęcie zaprosić więcej niż 2 osoby? Szukałam już na googlach, ale znalazł mi tylko kod, a mi chodzi o ten drugi sposób (coś trzeba zmienić w jakimś folderze). Kiedyś na forum był taki poradnik, ale widzę, że już go nie ma ;/. Pozdrawiam |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Nie trzeba odrazu wszędzie to pisać :con:
Wystarczy w jednym dokładnym temacie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:52. |