![]() |
Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik
No tak tylko jeden folder Ea Games jest pusty drugi dziala normalnie i ma wiecej folderow tak tez zrobiłam...wgrałam dodatki ale jak wchodze do gry to nie pojawia mi sie okienko z zawartoscia zmodyfikowaną. Ale wczoraj zauwazyłam jak wgrałam niektore dodatki to działalaly. Tylko dziwne ze nie pojawilo mi sie okienko odrazu. Jesli chodzi o fryzury tez z meshami wgrałam i w grze ich nie ma
|
Cytat:
|
@up: dzięki :) Ciesze się, że mogłam pomóc :)
@Malina:Trzeba sobie włączyć okienko w opcjach wtedy ;] [trzy kropeczki (opcje) -> kółka zębate -> prawy górny róg okna -> ta "gwiazdka" -> zaznaczasz to, co było odznaczone] |
Witam,
pobieram stąd okno http://www.thesimsresource.com/downl...nal/id/890076/ i nigdzie nie ma mesha stąd nie działa. Wiecie może skąd pobrać żeby było to widać? |
Cytat:
EDIT: Niestety, wygląda na to, że mesh jest płatny. |
Cześć cześć.
Mam dość dziwny problem - spośród ściągniętych dodatków pojawiają się tylko te dotyczące Body Shopa. Mam ubrania, fryzury, makijaże, mam również pokrycia ścian i podłogi - ale mebli nie uświadczysz. Skąd to wybiórcze działanie dodatków, i czym może być spowodowane? Dzięki za pomoc... |
Meshe pobierasz? :3
Pozatym... na początku też tak miałem. (system xp) dodatki rozpakowujesz do dok. udostępnionych, czy moich dokumentów? ja do udpostępnionych i tak było... i spróbuj cleanem! mi dopiero jak nim zacząłem intalować, to zaczęło działać : / |
Hello,
W sumie to nie mam problemu ale zastanawiam się ile dodatków z internetu może gra uciągnąć. To napewno zależy od sprzętu, ale tak mniej więcej? Uwielbiam ściągać dodatki i zawsze sie boję że przedobrzę. Ktoś może wie? |
@up: Ja swego czasu miałam prawie 19 GB i gra działała.
Niestety na tym etapie, lubią wyskakiwać różne dziwne błędy, dlatego moim zdaniem, im mniej, tym lepiej! |
19 G! Ok, to jeszcze mam miejsce. Dzięki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:53. |