![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
kliknij na komputerze lub gazecie i tam będziesz miała opcje "szukaj współlokatora" , a na telefonie masz opcje ,że mozesz zamie¶cić ogłoszenie i ludzie czyt. simy sami do ciebie dzwoni± :)
|
Cytat:
Trzeba mieć Nocne Życie do samochodów ,ale nie zwróciłam uwagi czy jak mieszkasz na osiedlu to jest jaki¶ podjazd na auta. |
Ehhh...Kurcze nie wiem jaki dodatek wybrać na urodziny...Nocne życie czy Osiedlowe życie...Ehhhhhhhhh....
|
Nocne życie jest chyba lepsze :)
|
Ja bytm radfzila Nocne zycie ale jest juz o tym dzial ;)
Wlasnie stalam sie dobra wiedzm± :( A chcialam zla byc ;pp |
Co do porównania Nocnego Życia z Osiedlowym - Nocnemu życiu dałbym 5/6. Spotkania z grup±, randki, auta, nowe obiekty, kluby, dobry dodatek. Osiedlowemu dałbym 5/6, bo zawsze marzyłem o mieszkaniu w blokach. Fakt, mog± być naraz 4 rodziny, ale to wystarczy. I fajne nowe interakcje :) I ta magia - cudo jak dla mnie xd. Ale raczej sobie poczytaj recenzje w różnych serwisach, zastanów się co wolisz.
@Up - moja ulubiona to neutralna. Zaprosićz 10 s±siadów i Odsyłać ich za pomoc± czaru (Wtedy maj± status: "Wygnany" xd) |
Ale w tym mieszkaniach, tak samo jak w domach jednorodzinnych, może mieszkać 8 osób?
Czy jest co¶ w tym dodatku co Wam się osobi¶cie nie podoba? |
a ja będę miał dzi¶. ;]
Cytat:
|
Jeszcze 1 pytanie
Jak stac sie wiedzma ?xd |
Musiusz spotkac inn± wiedĽme i zaprzyjaznic sie z nia a potem poprosic o wprowadzenie w tajniki magii czy jakos tak
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:31. |